Plager

DÅRLIG NATT

  • Publisert 07.11.2011 @ 08:10 i Plager

Skrev på FB i går at jeg håpet alle fikk en god natt, men at jeg ikke fikk det. At jeg heller ble liggende med smerter og rier. Vel, man skal være forsiktig med hva man ønsker seg. Riene kom ikke, men smertene kom for fult! Har vært våken siden i 4 tiden og har i mellomtiden spist, gått tur i leiligheta, sittet på kne i dusjen med varmtvannet rennende på ryggen og prøvd for harde livet å finne noe som lindrer smertene i ryggen, men neida! Til slutt fant jeg ut at jeg må ha noe smertestillende. Tony sa han kunne gå å hente det, men fant ut at jeg trengte å gå litt uansett så sprang på kjøkkenet, og til min store skuffelse stod det på flasken "skal ikke brukes av gravide 3 mnd før fødsel" Så her sitter jeg og prøver å finne en "stilling" som ikke gjør vondt i ryggen. Tror jeg skal gå å legge meg å se om jeg får sove litt siden jeg skal til legen litt senere. Så får dere ha en fin dag, og start på uken! Høres seinere.Har du hatt en dårlig natt?

 

STREKKMERKENE!

  • Publisert 13.10.2011 @ 21:42 i Plager

Ja nå skal dere få se de berømte nye strekkmerkene mine ordentlig.. 
Vel, et bilde sier mere enn tusen ord.. 

Kjempefin mage?


GOD MORGEN?

  • Publisert 12.09.2011 @ 11:25 i Plager

Så da var det mandag igjen. Sov  utrolig dårli i natt. Hadde vondt i ryggen og lå bare å vridde meg fra side til side. Og Tony lå å sov så godt og skulle på jobb kl 4 i natt, så prøvde alt jeg klarte å ligge rolig for å ikke vekke han. Men den gutten der sover gjennom en orkan, det er jeg sikker på! Plagene i ryggen er rett og slett ikke verre enn at jeg trenger å "knekkes opp". Var turner i mange år og har derfor veldig "smidig" rygg eller hva man skal kalle det. Normalt har jeg gått i bro for å knekke litt opp, men nå tør jeg ikke strekke meg bakover en gang fordi det ligger ei lita ei inni der å tar opp ganske stor plass for tiden. Lurer på om jeg kanskje skal dra å besøke onkel og Rosa en tur i dag og se om han kan hjelpe meg litt med ryggen. Klarer ikke flere slike netter altså.. Også skal dere få se den kjempesøte "dressen" lillesnuppa fikk hos de, lilla er den! Legger ut bilde senere i dag. Nå skal jeg opp til mamma en tur å lete etter noe gardiner på låven, og muligens litt andre ting. Hun sa hun hadde enda et lass med klær til meg så.. Mye som skal gjøres før snuppa kommer til verden!

Også går det vist ikke ant å laste opp bilder på blogg.no i dag, så da ble det enda et innlegg uten bilde! Hurra!

Flere som plages med søvn, vond rygg eller å få lastet opp bilder?

-Kine Mirjana<3

BYTUR OG SMERTER

  • Publisert 09.09.2011 @ 09:59 i Plager

Må bare beklage at jeg har vært så dårlig å blogge i de siste dagene, men jeg er sliten og har vondt. Samtidig har jeg hatt mye å gjøre, så bloggingen har blitt hengende litt etter. Nå er i alle fall Mikael levert i barnehagen, og jeg og Tony skal ta oss en tur til byen å se om vi finner noe nattbord. Har jo masse å vise dere og fortelle dere, men har ikke tatt meg tid til å sette meg ned med datan med alt som skal skje.

I går da jeg stod opp hadde jeg ondt i lysken tror jeg.. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det helt, men det kjennes ut som jeg kanskje har forstrekt en muskel eller noe. Det går videre opp gjennom ryggen og i går gikk det støtvis videre opp til brystet. Bedre i dag, men det var vanskeli å sove i natt. Brukte jo 15 min på å snu meg, og jeg snur meg ofte..


Men nå skal jeg ta med meg han her på en shoppingtur! Ha en fin dag alle sammen!

BEKKENLØSNING?

  • Publisert 05.09.2011 @ 17:21 i Plager

I går var vi først en tur hos moren til Tony og spiste vafler, etter det skulle vi spise middag hos bestemoren. I mellomtiden dro vi for å se på den nye barnehagen til Mikael, der har de ballbinge, så guttene spilte litt fotball. Med den magen jeg har for tiden så følte jeg ikke helt for å springe å spille fotball, men sparket vel ballen 3 ganger eller noe sånt før jeg kjente at jeg begynte å få vondt i lysken. Etter bare kort tid fikk jeg vodt fra låret og opp til ca midten av ryggen på ene siden. Så kom også smerter i ryggen og i hoftene. Til slutt haltet jeg og klarte så vidt å gå. Så lange jeg satt i ro gikk det greit, men så snart jeg bevegde meg eller reise meg så var det voldsomt vondt. 


Bare fordi innlegget ble så kjedelig uten bilde..

Bestemoren til Tony begynte først å fable om at kanskje fødselen var i gang, og at vi måtte kjøre innover på sykehuset. Men det er da enda 2 mnd igjen til termin, og jeg tror jeg hadde vist om jenta vår prøvde å komme seg ut mellom beina på meg for å si det sånn. Da fant vi ut at kanskje jeg hadde "startet" bekkenløsning. Det hørtes mer sansynlig ut enn en fødsel for min del. Måtte forsikre henne om at jeg kom til å ringe føden eller legevakta hvis det ikke ble bedre, eller hvis det ble verre. Det har heldigvis blitt bedre til i dag, men lurer fortsatt på hva det kunne være. 

Noen som har opplevd lignende? Kan det ha vært bekkenløsning?
MAGESMERTER NÅR JEG GÅR, HJELP?

  • Publisert 22.08.2011 @ 21:20 i Plager

Nå som jeg har kommet hjem fra ferga(begynner å bli en stund siden nå) så kjenner jeg at jeg får vondt i bekkenet hvis jeg sitter for lenge i ro. Så jeg har prøvd å gå turer for å holde meg i aktivitet, også for at hele graviditeten og fødselen skal gå lettere. Problemet er bare det at med en gang jeg går meg en tur så får jeg kraftige smerter nederst i magen. Regner med det er kynnere fordi magen blir så hard. Men som jeg har skjønt så er det ikke meningen kynnere skal være smertefulle, og dette er utrolig smertefult! Mamma mente at det kanskje var fordi magen har blitt så tung, så nå som deg "vugger" når jeg går kan det være derfor det gjør vondt. Da begynte vi å prate om at det kanskje hjalp med støttebånd/belte.


Har merket av hvor det gjør vondt, også går det rundt på undersiden også er det vondt på samme plass på andre siden.

Har noen vært borti dette før? Og finnes det noe som hjelper?

-Kine Mirjana<3

RÅMELK OG VOND RYGG

  • Publisert 22.08.2011 @ 09:11 i Plager

Da var Mikael levert i barnehagen. Som regel leverer jeg han aldri seinere enn 8-halv9, men i dag skulle han gjøre alt selv så det tok litt lengere tid. Har masse på planen i dag, skal på NAV for å få hjelp til å fylle ut noe papirer, skal til byen å hente stellekommoden, og i samme slengen tenkte jeg at jeg skulle på hevet litt søppel etter stor-ryddingen her, må levere et kort på ferga i kjøpsvik og skal deretter begynne på vaskingen i det andre huset.

Men over til overskriften. For en stund siden nå våknet jeg da jeg skulle snu meg i sengen en ettermiddag og kjente at jeg var helt våt på innersiden av albuen hvis dere skjønner? Lurte voldsomt på hvor dette kom fra, men det var ikke vått noen steder i sengen. Var ikke våt noen andre plasser på kroppen heller, og enda jeg ikke sikler på natta så fant jeg ut at dette måtte være den eneste løsningen. I går skjedde det samme, jeg hadde sovet en liten stund og skulle snu meg andre vei, og denne gangen var jeg også våt kun på innersiden av albuen. Leitet og leitet i sengen etter en plass det var vått, men fant ingenting så jeg la meg ned til slutt. Da jeg la meg la jeg merke til at på måten jeg lå så ble puppen liggende oppå dette stedet som var vått så jeg begynte å sjekke om puppen var våt, men neida, den var tørr og fin som alltid. Men da jeg gikk å la meg for natten i går fant jeg ut at jeg måtte undersøke litt nærmere, og klemte og styrte på puppen, og joda, tror du ikke det har begynt å komme veske ut av puppen? Det meste var blankt, men etter en liten stund kom det noe hvitt også. Gud så uinterressangt dette må ha vært å lese om... 


//google

Da jeg hadde kommet over faktumet at det kom melk ut av puppene mine, og Tony var ferdig med å "mobbe" meg, la vi oss for å sove. Men i det øyeblikket han sovnet fikk jeg vondt på venstresiden i ryggen. Lå å vridde meg og styrte, men det ble bare værre. Etter en stund gikk det videre til siden, og mer og mer mot magen. En liten stund der var jeg sikker på at jeg kom til å gråte, så jeg reiste meg, gikk en tur rundt i leiligheta, stoppet og tøyde og bøyde alle veier. Ble sittende en stund på sengekanten før jeg la meg ned. Det hadde nå vært vondt i ca tre kvarter, men begynte å bli bedre så fikk sove til slutt..

Ellers har jeg noen smerter i magen når jeg går, tenkte å skrive om det litt senere i dag for å høre om tips fra dere lesere. Ha en fin dag da!

-Kine Mirjana<3

VONDT, HJELP?

  • Publisert 12.07.2011 @ 21:32 i Plager

Har kjent i hele dag at det gjør "vondt" på/i magen. Klarer ikke helt å bestemme meg for om det er på utsiden eller innsiden av magen. Det er kanskje en plass midt i mellom. Det kjennes i alle fall ut som et blåmerke eller flere. Ca ved navlehøyde. Er det noen som har opplevd dette? Tenker at enten får jeg blåmerke på utsiden av magen fordi jeg har slått meg, eller så er det ømt der etter at babyen har sparket, eller kanskje det er at huden strekker seg fordi jeg holder på å få strekkmerker.. 

Hva tror du?
Har du opplevd dette før?

-Kine Mirjana<3 

hits