februar 2015

GUTTEKLÆR UNDER 100,-

 • Publisert 26.02.2015 @ 20:04 i Ebay


♥ T-skjorte 77,- HER ♥ Monster bukse 51,- HER 


♥ Marine sett 63,- HER ♥ Batman sett 84,- HER 


♥ Bil sett 76,- HER ♥ Spider-man genser 53,- HER 


♥ Ninja turtles T-skjorte 42,- HER ♥ Slips genser 29,- HER 


♥ Elefant genser 89,- HER ♥ Giraff genser 34,- HER 

Alle klærne er fra ebay, og alle prisene er inkludert frakt. Jeg fant meg et par favoritter, og skulle jeg tatt med alt jeg kom over så hadde det tatt over hele bloggen. Men det kommer absolutt flere slike innlegg. Hvilken er din favoritt?

JENTEKLÆR UNDER 100,-

 • Publisert 25.02.2015 @ 20:19 i Ebay


♥ Blondekjole 45,- HER ♥ Mikke/Minnie mus genser 71,- HER 


♥ Tutu skjørt 23,- HER ♥ Blomsterkjole 53,- HER 


♥ Mikke/Minnie mus genser 61,- HER ♥ Frost bukse 52,- HER 


♥ Mikke mus joggedress 83,- HER ♥ Doc McStuffins bukse 44,- HER 


♥ "I love you" genser 24,- HER ♥ Minni mus kjole 61,- HER 

Alle klærne er fra Ebay, og prisene er inkludert frakt. Prisene kan variere etter størrelse, så alle prisene som står skrevet her er maks prisen. 
Ser nå at jeg er kanskje litt glad i Minnie mus... Hehe. Det er så mye fint og billig på ebay at et innlegg med jenteklær må jeg nok ta flere ganger.  Håper dere fant noe dere likte, hvis ikke så kommer det flere. Neste gang blir det gutteklær.

JENTE DAG

 • Publisert 25.02.2015 @ 08:00 i Hverdag

Gårsdagen var herlig. Jeg og Mirjana hadde en ordentlig jente-dag. Vi startet dagen med en god frokost på kjøkkenbenken før barnehagen. Hentet henne tidlig i dag, og når vi kom hjem perlet vi og lagde mat sammen. Etter vi hadde kost oss med litt mat hentet vi fram duplo'en og strødde ut over hele stue gulvet. Også så vi Askepott 2 mens vi koste oss med litt oppskjært frukt. Helt til slutt tok Mirjana med seg dukken sin i dusjen, og satt der i en evighet under varmvannet. En liten historie og to natta sanger senere var hun sluknet. KJOLER UNDER 200,-

 • Publisert 24.02.2015 @ 20:02 i Ebay


♥ To delt kjole 92,- HER ♥ Hvit kjole med svart kant 92,- HER ♥ Kjole med blondetopp 82,- HER ♥ Lang kjole 140,- HER ♥ Blå kjole 120,- HER ♥ Sort og beige kjole 61,- HER 

Alle kjolene er fra ebay og alle prisene er inkludert frakt. Siden alle kjolene koster under 200kr kommer det heller ikke toll på de. 
Likte du kjolene? Hvilken er din favoritt? 

VENNINNE DAG

I går hadde vi det kjempekoselig. Vi var på besøk hos ei venninne av meg, og ei barnehage venninne av Mirjana. Spiste middag sammen med de, og jentene skulle absolutt sitte på samme stol. Så de holdt rundt hverandre for å ikke falle av, samtidig som de begge klagde over at de ikke hadde plass. Men de skulle ikke sitte på hver sin stol! Hehe, de jentene der altså! 

Også fant Mirjana en leppestift når vi kom hjem, og den måtte jo prøves så klart. Og når man først er 3 år og har sminket seg, så må det jo en liten photoshoot til. Hehe.

EBAY MAKEUP TREASURES

 • Publisert 23.02.2015 @ 20:15 i Ebay
♥ Neglelakk 10,- HER ♥ Blush 17,- HER ♥ Øyenbryns blyant 29,- HER 
♥ Leppestift 43,- HER ♥ Øyenskygge palett 76,- HER ♥ Makeup brush set 39,- HER 

 

Øyenbryns blyanten har jeg selv, og den kan jeg virkelig anbefale! Det forrige ebay innlegget ble godt likt, så jeg tenkte jeg skulle fortsette med det. Neste gang blir det kanskje klær, eller sko. Får se hva jeg kommer over, eller kanskje dere har noen ønsker? I så fall er det bare å gi beskjed. 

ROLIG MORGEN

 • Publisert 23.02.2015 @ 11:09 i Hverdag

Det var litt rart å ikke måtte opp tidlig i dag. Nå er vi jo vant til å stå opp tidlig og få ungene avgårde på skolen og i barnehagen. Men siden Mikael han vinterferie var det bare Mirjana som skulle i barnehagen, og så lenge hun er der før kl 10 er det jo greit. Så i dag stod vi ikke opp før halv 8, vi koste oss med en god frokost og Mirjana fikk se "let it go" på telefonen mens vi ordnet håret. I dag skal vi på besøk til ei som går i barnehagen til Mirjana og moren hennes som er min venninne. 

Nå sitter jeg å ser på "snøstormen" utenfor vinduet, og tenkte jeg skulle få vasket gulvene og vasket et par maskiner med klær i dag før vi skal avgårde. Hva skal du gjøre i dag?

KOSELIG HELG

 • Publisert 22.02.2015 @ 22:12 i Hverdag

Da var helgen over. Onkel kom på besøk på tirsdagen og ble til fredags ettermiddag. På fredags formiddag kom også Sunniva og lille gutten hennes. Så vi koste oss med litt pizza før Mirjana dro i bursdag. Når hun var ferdig der kjørte vi rett til faren min og skulle bare sove der så ikke veien til flyplassen skulle bli så lang på lørdagsmorgenen. Men etter Mikael var trygt avgårde på flyet så dro vi tilbake og skulle være en liten stund, men ble værende til i dag. Så vi har bare slappet av og kost oss, og i dag var vi på båttur og piknik. På tur tilbake dro vi innom Marianne, og hun og Mirjana puslet, også spiste vi kveldsmat sammen. Nå kjenner jeg at jeg er sigen på øynene, og sliten i hodet, og det har Tony fått lide for i kveld.. Haha. Eier ikke tålmodighet når jeg er sliten... 


Fikk meg ny genser i helga. Fin?

Hva har du gjort i helgen?

EBAY SKATTER

 • Publisert 19.02.2015 @ 21:46 i Ebay


♥ Concealer kit 35,- HER ♥ Kjole 105,- HER ♥ Sko 140,- HER ♥ Smykke 17,- HER ♥ Klokke 17,- HER

 

PÅSKE EGG OG SOL

 • Publisert 19.02.2015 @ 20:57 i Hverdag

I dag har vært en deilig dag. Koste meg i sola på verandaen med påske egg og utnyttet det fine været med å vaske masse klær så jeg kunne henge de opp ute en stund. Elsker den friske, gode lukten man får i klærne når de henger ute. Vi har vært på kor i dag og, men annet enn det har vi tatt livet helt med ro, veldig godt! Det var formiddagen min i bilder. Hvordan har dagen din vært?

HÅRKLIPP

Klipte håret her om dagen. Har hatt lyst å klippe meg i evigheter, og har fryktelig lyst å klippe "bob" som er kort bake og lang framme. Men skal jeg gjøre noe sånt så må jeg til frisøren, og det blir ikke nå. Håret var slitt, alt for langt og måtte klippes uansett, så jeg hentet kjøkkensaksa og spurte Tony om han ville klippe meg. Han har sagt ja hver gang, men han trodde nok at jeg tullet, for han så rimelig sjokkert ut da jeg satt klar på stuen med kjøkkensaksa. Klipte litt over 15cm, og gud så deilig! Det vises ikke så godt siden jeg så og si bestandig har gått med håret i hårstrikk, og det gjør jeg nok enda, men det kjennes veldig godt! Når det var løst rakk håret til bukselinningen, så jeg ser og kjenner en stor forskjell!

På bildet har det vært i hårstrikk hele dagen, så det ser ikke så rett ut pga bølgene, men det ser bra ut i virkeligheten. Ei venninne av meg trodde verken på at jeg hadde klipt meg, eller at det var Tony som hadde gjort det, eller at det var gjort med kjøkkensaksa. Hehe.

 

SPILLKVELD

 • Publisert 17.02.2015 @ 20:42 i Hverdag

I dag har vi kost oss med god middag og spillkveld. Vi slo på wii'en og spilte Mariocart, tennis og bowling. Ungene holdt på å slå ned tv'en når vi spilte tennis, men de fikk teken på det og var veldig flinke. Spillkveld èn kveld i uka blir nok en "tradisjon" her i huset. Kjempekoselig å finne på ting med ungene, men man er nok dessverre ikke så flink til å prioritere det i en hektisk hverdag.

Er dere flink å prioritere kvalitets tid med barna?
Hva finner dere på sammen? 

MONSTER

 • Publisert 16.02.2015 @ 20:51 i Mat

Monsterkjeksen måtte fordeles over to dager. De matte jo være kalde for å kunne pynte de, så i dag tok vi pyntingen. Ungene storkoste seg, og satt å småspiste glasur og pynt. Også ble det akkurat tid til å spise en hver før det var leggetid. 

Og ja, ansiktsmaling er veldig populært her for tiden... Hehe...
HJEMMELAGET KAKE

Stod å hengte opp klær på verandaen i dag og koste meg i sola. Gikk tilbake på badet for å sette på plass kurven, så startet jeg å lure på hvor Mirjana var. Prøvde å "rope" på henne, men til ingen nytte. Gikk på kjøkkenet, og der var hun. I et hjørne hadde hun satt leir, tømt skuffen for "modelleire" og koste seg. Før jeg i det hele tatt hadde tatt inn synet og skjønt hva som skjedde så kommer det et søtt lite "unnskyld mamma" fra frøkna. Jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å smile, og spørre hva hun holdt på med. "Jeg har laget kake til deg mamma". Og så kommer hun med en brun, deilig kake, full av hår. Mammalivet <3

SPØRSMÅL OG SVAR

Fikk 50 spørsmål å svare på, og det gjør jeg gjerne, så her kommer de.

 

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
Skrev i avtaleboken at jeg skal se Fifty shades of Grey til helgen!

2. Hva har du alltid i vesken?
Mobil, bankkort og sertifikat, snus og lypsyl.

3. Hva bestiller du på kafé?
Caffe Latté eller cola å drikke. Omelett eller kake å spise som regel.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Tror bare det er facebook jeg sjekker daglig. 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Det kommer an på hva og hvem det gjelder. Tony, mamma og tante står øverst på lista uansett hva det er i alle fall. 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Det er hvit og blå.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Jeg kan fylle på olje, men ikke bytte.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hund, katt, kanin, undulat, dverghamster og fisk.

9. Har du noen piercinger? 
Ikke noen andre enn i ørene nå lenger.

10. Norge på sitt beste?
Jeg elsker sommeren.

11. Hva gjør deg lei deg?
Hvis jeg ser at noen jeg er glad i ikke har det bra.

12. Hva gjør deg glad? 
Ungene, familien, venner og musikk.

13. Hva er drømmejobben din? 
Jordmor, og det har det vært i 4 år nå. 

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei heldigvis ikke. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
En rømme?

16. Liker du kinesisk mat?
Har ikke prøvd så mye annet enn de "vanlige", men det jeg har prøvd har jeg likt.

17. Når var du i kirken sist? 
Nå i julen.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Monica, engelen min.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Nei.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
På meg selv? 4 minutter kanskje. Kler på meg, går på do og pusser tennene, ferdig.

22. Banner du ofte?
Nordlending hele veien, så ja, alt for mye..   

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
Tror det var en uke?. 

24. Hvor mange søsken har du? 
Alt i alt, 7.

26. Hvor mange steder har du bodd? 
Dette er faktisk det verste spørsmålet jeg får, jeg aner ikke.  

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
Hmm.. Den eneste kroppsdelen jeg ikke kan finne feil på er vel armene. Haha..

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Magen etter graviditeten 

29. Er det viktig å feire bursdager? 
Ja jeg synes det er viktig å gjøre litt ekstra stas på de man er glad i.  

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Ja, de går i arv gjennom familien, så Mirjana har fått flere av plaggene.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
At det ikke alltid er like lett å få fram sarkasme og lignende, så det er lett å bli missforstått kanskje? Har ikke opplevd det selv, men endrer gjerne måten jeg egentlig hadde tenkt å skrive på fordi jeg er redd for at det skal bli missforstått. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Fryktelig dårlig å drikke vann dessverre, men prøver å bli bedre. Bare 1 glass om dagen nå for tiden.. 

33. Når legger du deg om kvelden? 
Mellom 21.00 og 02.00? 

34. Favorittfag på skolen?
Matematikk.

35. Potetgull eller smågodt? 
Potetgull!

36. Siste filmen du så? 
Så en film i går, men aner ikke hva den heter.

37. Det mest romantiske du har gjort? 
Vet ikke helt, det jeg tenker er romantisk er jo kanskje ikke det kjæresten mener er romantisk, så man må vel heller spørre han.

38.Den perfekte vertinnegaven er? 
Aldri fått vertinnegave tror jeg, så ikke helt sikker. Vil si vin, men det liker jeg ikke, så det er litt bortkastet.

39. Hvor gammel er pappaen din?
Han er 43 år.

40. Har du vært i avisen? 
Ja.

41. Et sitat du liker? 
Har veldig mange, men i det siste har jeg måtte sagt dette ofte til meg selv.
"If you're going through hell, keep going"

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
Fransk manikyr. 

43. Hvem er forbildet ditt? 
Har ingen "fremmede", men selvfølgelig mamma. Også Monica da!

44. Er du forfengelig? 
Ikke noe spesielt, men jeg har mine øyeblikk.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Kjøpe hus og reise utenlands.

46. Har du vært gift eller forlovet? 
Ja, forlovet.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Klær, så sko, så vesker. 

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Gammel! Alle rundt meg sier også at jeg er så "moden" for alderen, og det har jeg vært så lenge jeg kan huske...

49. Hvilke uvaner har du? 
Snus...

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Kysse ungene god natt og gå å legge meg.

FULLBOOKET HELG

 • Publisert 08.02.2015 @ 20:44 i Hverdag

Vi har hatt en fantastisk helg! Fredag hadde vi besøk fra 11 på formiddagen til halv 2 på natten. Vi dro ut til "bygda" i går og var der til i dag, og i dag har vi vært i "selskap".
Ganske full avtalebok for å si det sånn, og vi har kost oss masse. I morgen satser jeg på å treffe en venninne på formiddagen, så et møte med skolen, også skal vi bake monsterkjeks etter middag og lekser er unnagjort. Har lovet Mirjana vi skulle lage det siden torsdag, men det har alltid kommet noe i veien, så i morgen vi gjøre det!Ja vi har "lekt" med svanene også. Store dyr det der nå de står en halv meter fra deg!

Hva har du gjort i helgen?

HUSMOREN

 • Publisert 03.02.2015 @ 21:05 i Mat

Da var kvelden her, heldigvis. Ryddet hele huset, bakte brød, rundstykker og bursdagskake før klokken var 1 i formiddag. Men så kom ungene hjem, også ble det litt stressing før Mirjana skulle i bursdag, og vi koste oss med film mens hun var borte. Så når ungene var i seng, så innså jeg at huset så jo like rotete ut da som det gjorde i morgest før jeg ryddet. Så da var det bare å starte å rydde igjen... Litt kjedelig med slike dager der man gjør masse hele dagen, men når dagen er over så føler man at man egentlig ikke har gjort noen ting. Fikk nå fylt opp fryseren med litt brød i alle fall.Men nå skal jeg slenge føttene på bordet og se videre på keashas perfect dress/Drømmekjolen.
Hva har dere gjort i dag? Og hvordan ser resten av kvelden ut? 

DAGENS INNKJØP

 • Publisert 02.02.2015 @ 21:12 i Shopping

I dag har vært en herlig dag. Etter ungene var levert i morges var det hjem å springe gjennom dusjen før man skulle treffe Sunniva og lillegullet. Så vi satt å skravlet i timevis. Og jeg har "sniffet" baby og kost meg. Bare bittelitt babysyk.. Hehe. Når vi skulle dra hjem igjen i ettermiddag var Mirjana sliten, så jeg tok henne på skuldrene. Det er jo tungt etterhvert, men siden hun holder seg fast selv går det jo greit. Plutselig ble hun vanvittig mye tyngre på bare ti sekunder, og veldig mye tyngre på venstre siden. Prøvde å spørre henne om det gikk bra og om hun kunne sette seg ordentlig, men fikk ikke noe svar. Da viste det seg at hun hadde sovnet, på skeiva... Ble litt tyngre enn normalt å gå hjem, men vi kom oss frem. 

Fikk gavekort og penger hos Monica for en liten stund siden, sammen med en streng beskjed om at det skulle brukes på kun meg. Så i dag var jeg og leitet fram et par ting på butikken, og fant utrolig nok noe. Det er rart å handle klær nå som jeg har gått ned i vekt, men samtidig morsomt, for nå tør jeg å prøve litt andre klær enn jeg ville gjort for 1-2 år siden. Og endte opp med spesielt en ting som jeg aldri i verden ville sett på før i tiden engang, nemlig den svarte bukse/shorts-drakten som er bilde av nederst her.

(Beklager kvaliteten på de øverste bildene, tatt med tlf)

Hva har du gjort i dag?
Har du kjøpt noe fint til deg selv i det siste? 

FULLPAKKET HELG

 • Publisert 01.02.2015 @ 21:10 i Hverdag

Det er rart når kalenderen min er tom. Sist søndag, for nøyaktig en uke siden, satt jeg og tenkte hvor fint det var å bare ha jobb en dag den uken, og ingen andre planer. Det gikk så klart over.. Hehe. Først la jeg planer meg tre venninner, også ballet det bare på seg, og før jeg viste ordet av det var hele uka fullbooket. Bare nå i helga har vi vært i tre bursdager, og enda en nå på tirsdag. Men det er jo deilig, å ha noe å henge fingrene i.

I formiddag var vi sammen med klassen til Mikael på aketur. Det var veldig morsomt å treffe både barn og voksne og bli litt bedre kjent. Dette er jo tross alt mennesker vi kommer til å ha mye med å gjøre, i alle fall til de er ferdig på barneskolen, og mest sannsynlig ungdomsskolen også. Mange herlige og koselige mennesker! Og ungene storkosa seg, med snø i ansiktet og kakaobart rundt munnen. Så var det jo bare å komme seg hjem og få på seg penklær, og videre i bursdag.

Også har det skjedd masse annet spennende denne helgen. Og kalenderen for denne uken er nesten like full som forrige, så det er bare å hive seg rundt.

Ja jeg bakte kake i helgen også

Har dere gjort noe spennende i helgen?

hits