januar 2015

VERDENS BESTE FRØKEN

  • Publisert 20.01.2015 @ 14:41 i Meg

Jeg er så heldig å få være vennine med verdens beste frøken! Hun passer altså på meg helt fra Ballangen, hehe! I dag var jeg å hentet en pakke på posten, og der lå det masse godbiter til både meg og ungene. For en frøken! Sitter med tårer i øyenkroken enda jeg... Har ikke ord...Er jeg ikke heldig?
Har du en fantastisk vennine?

INTERIØR BILDER

Vet jeg har mange interiør interesserte lesere, så her er et lite utvalg av vår interiør.Som dere kanskje ser så liker jeg det enkelt, hvitt, og gjerne gammelt. Hehe.

Hvilken stil har du?
Har du et blogginnlegg av din interiør? I så fall vil jeg gjerne se, legg igjen link da vel!

OPPDATERING

  • Publisert 19.01.2015 @ 17:05 i Familie

Da var det vel på tide med en liten oppdatering.
To år har gått og mye har skjedd. Jeg kan jo oppdatere dere med de store og viktige tingene som har skjedd.

Vi har flyttet...
...til Drammen! Jada, vi flyttet fra den lille bygda Ballangen på rundt 2,500 innbyggere og til store Drammen på litt over 66,000 innbyggere. Det var et stort steg for oss alle, men vi har tilpasset oss fint og det føles ikke så mye større ut egentlig. Flere muligheter er det jo, og en god del flere mennesker når man drar ut døra, men vi bor i et veldig rolig og fint område hvor vi trives veldig godt.

Startet på skole...
"Lillegutt" har fylt hele 6 år og startet på skole. Han har bestandig vært en "omgjengelig" gutt eller hva man kaller det. Ikke redd for å prate med nye mennesker, så skolestarten gikk like bra som vi forventet. Han har funnet seg godt til rette, fått seg masse venner og gjør det kjempebra på skolen.

Startet i ny barnehage...
Mirjana har blitt 3 år og har startet i ny barnehage. Hun har også funnet seg godt til rette, og fått seg masse venner. De større barna elsker henne spesielt mye fordi hun er så liten i størrelse(Det hørtes rart ut, hehe) men kan prate godt. Det betyr at de f.eks kan leke baby med henne fordi hun er så liten, men hun kan si i fra hvis det er noe. Barn fra andre avdelinger står gjerne på trappa og venter på henne i utetiden, og hun går gjerne med en venn i hver arm. Og de ansatte har forelsket seg i blandt annet dialekten hennes.

Startet på kor...
Begge barna har startet å synge i kor, og elsker det! Trodde ikke Mikael kom til å være veldig interessert i det, men han virker som han liker det bedre enn Mirjana.

Forlovet...
Jeg og Tony forlovet oss på nyttårsaften med barna ved siden av og fyrverkeri i lufta.

Ny jobb...
Jeg har fått meg ny jobb. Har startet å jobbe på Panduro her i Drammen, og jeg trives kjempegodt! Vi er en fin og god gjeng med damer/jenter i alle aldre. Det er en hobby butikk for de som ikke viste det. Så det er mye å lære, og mye å sette seg inn i. Jeg lærer noe nytt hver dag, men det gjør vist alle de andre ansatte og. Det er morsomt og spennende å høre og se hva folk lager og finner på, og jeg får nye impulser og ideer hver dag. Problemet mitt nå er at det er så fryktelig mye jeg vil lage og gjøre, men tiden strekker jo ikke til. Hehe.

Videre på bloggen...
...har jeg bestemt meg for å fortsette som før, og skjerme både Tony og Mikael så mye som mulig. Så her kommer det til å stå veldig lite om de videre framover, men jeg og Mirjana kommer dere nok til å få se og høre mye fra i tiden som kommer.

Det var det for denne gang, så får dere bare forsette å spørre hvis det skulle være noe.
Ha en fin uke alle sammen!

TAKK FOR VELKOMSTEN

  • Publisert 19.01.2015 @ 09:29 i Hverdag

Skrev et innlegg om at jeg vurderte å begynne å blogge igjen. Og velkomsten har vært kjempefin, så tusen takk!
Det de fleste ville høre om, som ble lagt igjen som kommentar og av de som sendte private meldinger var en oppdatering på oss. På hva som har skjedd de siste 2 årene og hvordan det går med oss. Og det skal jeg selvfølgelig komme med.

Nå er jeg bare inne og sier hei. Ungene er levert på skolen og i barnehagen, og jeg skal avgårde på besøk før resten av dagens gjøremål skal sjekkes av lista.
Skal prøve å få skrevet innlegget i dag eller i morgen, så får dere ha en fantastisk dag!

STARTE Å BLOGGE?

  • Publisert 17.01.2015 @ 23:47 i Meg

Hei igjen gutter og jenter.
Nå er det faktisk nesten to år siden jeg sluttet å blogge.
Vurderer å starte igjen, etter mye mas og tjas fra mange av dere, hehe, men er fortsatt litt usikker.
Vet ikke helt hva jeg vil blogge om eller hvor jeg skal starte. Så hvis det er noe dere lurer på, eller vil lese om så får dere legge igjen en kommentar.
Vi kan vel bare starte med det? Dere sier hva dere lurer på, også starter jeg der. 
Så får dere ha en fortsatt fin helg, også høres vi kanskje igjen snart. 

hits