Homemade

HJEMMELAGET SMOKKELENKE

  • Publisert 12.07.2015 @ 13:28 i Homemade

Jeg har vist dere nøkkelringene jeg lagde da jeg ble lei av å lage smykker og armbånd, og jeg måtte selvfølgelig finne på noe mer med perlene og bokstavene mine. Og da passet det jo fint at ei venninne av meg venter en liten gutt. Da kastet jeg meg rundt og lagde en smokkelenke. Siden han ikke har fått navn enda, så ble det "lille gutt".
Det er forresten veldig viktig, spesielt når man lager til barn, at man limer knutene, for å forhindre at knuten går opp og perlene faller utover. 

Alt er fra panduro.

#Homemade #Hjemmelaget #Smokke #Smokkelenke #Baby #Gutt #Panduro

HJEMMELAGDE NØKKELRINGER

  • Publisert 11.07.2015 @ 13:19 i Homemade

Jeg har tatt litt av med smykker, armbånd osv. Men følte for å lage noe annet, og da ble det nøkkelringer!
Jeg lagde til meg selv, men har klart å ødelegge e'en i navnet mitt hele to ganger i bildøra... Så det står bare "KIN" på min.
Men satser på at de som har fått i gave av meg ikke er like klumsete som meg. Hehe.Foreløpig er det disse tre fantastiske jentene som har fått hver sin nøkkelring, men jeg venter på at flere perler og bokstaver skal falle ned i postkassen min så jeg kan lage flere. Alt som er brukt her er forresten fra Panduro.

#Homemade #Hjemmelaget #Nøkkelring #Friends #Love #Girlfriends #Venner

HJEMMELAGDE ARMBÅND

  • Publisert 10.07.2015 @ 19:47 i Homemade

Her er noen av armbåndene jeg har laget. Har gitt bort en del, så dette var de som var igjen.
De er bare lagd med helt enkel strikktråd og forskjellige perler. Lim på knuten, også er man good to go!
Armbåndet med "love" og lås på er laget litt annerledes, hvis noen vil kan jeg prøve å forklare det eller lage video.#Armbånd #Hjemmelaget #Homemade #Love

HJEMMELAGDE SMYKKER

  • Publisert 09.07.2015 @ 20:12 i Homemade

Har fått leke meg litt med bokstavstanserene på jobb. Det har blitt mange smykker og armbånd med de, men jeg har gitt bort alle før jeg husker på å ta bilde av de, men her er de to jeg husket å ta bilde av. Et dame og et herresmykke til et kjærestepar. Så de har fått partneren sitt navn på sitt smykke.

#Homemade #Hjemmelaget #Smykke #Jewellery #Pearls #Perler #Love #Panduro

HJEMMELAGET BABYSHOWER KORT

  • Publisert 08.07.2015 @ 16:43 i Homemade

Nå har det vært babyshower for ei frøken som jeg dessverre ikke fikk deltatt på. Men kort, gave og gode tanker ble sendt alikevel.
Her er kortet hun fikk. Alt som er brukt er fra Panduro.#Kort #Hjemmelaget #Homemade #Baby #Babyshower #Boy #Babyboy #Gutt #Panduro

HJEMMELAGET BOWLING

  • Publisert 08.07.2015 @ 12:05 i Homemade

I dag har det høljet ned med regn her, så vi har prøvd å finne på aktiviteter vi kan gjøre inne med barna. Pintrest er jo en genial ting da! Men det er jo så vanvittig mye å velge mellom. I dag ble det bowling på soverommet.
Alt man trenger er ti tomflasker i samme størrelse og en ball. Vi hadde tomme flasker, men hvis man vil gjøre de litt tyngre og vanskeligere å velte over, så kan man fylle de med litt vann. Også hadde vi en liten myk ball. Man kan markere opp "banen" med markeringsteip hvis man vil, men det gjorde ikke vi. Så er det bare å sette opp flaskene og begynne å kaste!

#Barn #Aktivitet #Inneaktivitet #Bowling #Ball #Regn

HJEMMELAGET "COWBOY KORT"

  • Publisert 06.07.2015 @ 12:24 i Homemade

Hei igjen. Nå har jeg og ungene laget middagsplan og vært på butikken og handlet inn det som trengtes. 
Vi koste oss med arme riddere til lunsj, noe ungene syntes var veldig godt! Mikael kalte det for pannekake brødskive med jordbær.
Nå er de begge to å leker med to av nabo barna mens jeg tenkte jeg skulle oppdatere her litt først, også starte med kles og husvask. 

Men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle vise dere et kort jeg og tanten min laget for en stund siden. 
Vi fikk noen stikkord fra mormor, som "bestilte" kortet, også var det bare å sette i gang. 

Kommer mange flere kort etterhvert, men jeg må være sikker på at mottakeren har fått kortet sitt før jeg kan legge det ut her.

Dere får ha en fin dag, også satser jeg på at det ikke blir så alt for lenge til neste innlegg.

HJEMMELAGET PERLESKÅL

  • Publisert 29.06.2015 @ 12:48 i Homemade

Nå tenkte jeg det var på tide å lage en ny kategori her på bloggen. Homemade!
I denne kategorien kommer det nok mye forskjellig, men i dag starter vi med en hjemmelaget skål av perler.

Vi brukte de store hama perlene, men man kan også bruke de vanlige små. Vi har lagd flere skåler nå og gitt bort i gaver, det var vist en stor suksess.
Det går veldig fort, er veldig enkelt og blir veldig kult!

Vi lagde skåler med blomstrer på, og brukte det vi hadde av farger.
Skal man ha blomstrer på lager man de først ved å legge de i blomster former rett på bakepapir og setter i ovnen på 200 til de er smeltet sammen.
Så tar du en skål som tåler ovnen, gjerne av glass, og smører den med olje. Vi la blomstene og de løse perlene om en annen til skålen var full og satt i ovnen. Det tar ca 10 min på 200 grader. Følg med på hvordan perlene smelter, smelter de for mye blir de veldig vanskelig å ta ut. (Snakker av erfaring da jeg klarte å glemme en i ovnen. Den ble veldig kul, men brukte nok rundt 15-20 min på å få den ut av glass skålen.)
La det avkjøles før du tar den ut, også er du ferdig!

Her er litt bilder av prosessen.

Har du prøvd å lage perleskål?

hits