Hendelser

BEKKENLØSNING?

Har ikke hatt en veldig god dag i dag for å si det sånn, men det begynner å bli bedre nå. Tror forresten jeg har fått bekkenløsning. Har de siste dagene hatt "krampe" i rumpa, og det er ganske ekkelt når jeg går. Det er kun på venstresiden, og det går opp mot ryggen og ned mot låret. Fikk Tony til å søke det opp mens jeg vasket i ste, og da fant han noen som hadde plagdes med dette tidligere. Hun hadde fått beskjed om at det var bekkenløsning hun hadde fått. Så nå får jeg bare sette ræva ned å slappe av da! Har ikke mange dagene igjen nå!


Hadde ikke noe "bekkenløsningsbilder" så da kan dere få et til bilde av den herlige lille Benjamin!

Og tusen takk til alle som har ønsket meg lykke til med fødselen og alt annet! Setter utrolig stor pris på alle de fine kommentarene dere legger igjen! Dere er herlige! 


TERMIN I DAG! + MAGEBILDER

Tenk det, termin allerede i dag. I dag er dagen jeg har ventet på! Men det skjer ikke noe, ikke enda i alle fall. Har blitt ganske utålmodig den siste tiden, rett og slett fordi jeg vet hun er klar, alt utenfor er klart, det er slett og slett klart nå, men alikevel trives hun vist godt der inne og har ikke vist tegn til å komme ut til termin i alle fall. Eneste som "roer" meg ned er at jeg vet at jeg har henne i armene mine i løpet av de neste 10 dagene uansett! 

Tenk det!? Nå har jeg ventet på henne i flere mnd, oppturer, nedturer, plager og alt som følger med, og snart skal jeg få "premien" min! Merker at det er flere som begynner å bli utålmodig også. Men nå er det altså ikke lenge igjen. Nå kan det skje når som helst, og gud som jeg gleder meg! 

Også er det kjempekoselig med alle de fine kommentarene dere legger igjen! Merker at dere følger spente med og at dere krysser finger og tær for meg. Nå er ventetiden snart over, både for meg og for dere! 

I helgen hadde jeg håpet å komme meg litt "bort" og fått slappet av før fødselen, men er usikker på hvor langt jeg tør å dra i tilfelle fødselen skulle starte, så vi får se hva som skjer. Blir det stille på bloggen så vet dere i alle fall at det ikke nødvendigvis er en fødsel i gang, men bare jeg som har tatt meg litt "fri" for å slappe av og "lade opp"


Som dere kan se har jeg venner og familie som håpet veldig sterkt at hun skulle dukke opp før termin, men sta som hun er så gjorde hun da ikke det. Så nå gjenstår bare Kristine, som har gjettet på dagen i dag, Rosa som har gjettet på i morgen, Charlotte som har gjettet på dagen etter der, og jeg som selv har gjettet på den 10. november. (Syntes alle andre gjettet før eller så nært termin så da måtte jo jeg være den ene som gjettet langt etter termin. Og fåreløbig kjennes det jo ut som jeg får rett..


Fra og med uke 20 til uke 39. Den har definitivt vokst og sunket ja!


Magen i dag på termin.

Ha en fin helg alle sammen!

GLEDE

Happiness is like a boomerang - spread some and it comes right back.8 FULLGÅTTE MND + MAGEBILDE UKE 20-35


Tenk at det har gått 8 mnd allerede! Samtidig så syns jeg tiden nå går så utrolig sakte. Nå begynner ting å falle på plass og det meste er klart til snuppa skal komme til verden. Ventetiden er nok det verste, og den har vel egentlig ikke begynt enda. Fortsatt en hel mnd igjen til termin, men her sitter jeg og er kjempeklar for å få møte henne for første gang. 

Fram til nå har alt gått veldig fint, litt småvondt i ryggen av og til, og bekkenet har sviktet to ganger, men alt i alt så har jeg så og si ikke hatt noen plager. Føler meg veldig heldig når jeg ser hvor mye andre plages. Bare 32 dager til termin nå folkens! Livet er så flott!


Store fine magen <3

Hvor langt er du på vei? :)

STREKKMERKER!

Ja dere leste riktig, nå har de forferdelige strekkmerkene kommet! Har vært kjempeheldig til nå, hadde kun fått ett ved arret i navlen og de gamle begynte å bli litt verre. Men det virker som at over natten fant kroppen ut at så snill skal vi ikke være, så nå har de kommet.. Bare en mnd igjen, så de kommer i siste innspurt. Selvfølgelig har jeg da tenkt å blotte meg på bloggen og vise dere de berømte merkene.. 

Bildene er forresten tatt mens jeg lå på skeiva i sofan og snuppa lå med all tyngen nedover, navlen er ikke så skeiv i virkeligheten, det er bare vinkelen! 
 Tok egentlig bare bildene fordi jeg ikke klarer å se selv på undersiden av magen, men følte at siden jeg ikke har klaget på så mye under gravisiteten annet enn at jeg har vært sliten å trett så måtte jeg få lov å klage litt nå! Utrolig fin navle har jeg også ja!

Flere som har fått strekkmerker?


HØYGRAVID!

I går, 25.09.2011 var jeg offisielt høygravid! Og jeg vet ikke om det bare var en tilfeldighet, men det virket som magen plutselig ble større over natten! For jeg plagdes noe voldsomt med å finne ei riktig stilling. Snuppa la seg langt, langt ned i tillegg til at hun lå med rompa rett i været. Også har jeg plagdes med ryggen i natt i tillegg.. Så ja, har vært høygravid i 1 dag og plages allerede..! Vel, kan vel egentlig ikke klage, har lite plager i forhold til mange andre så. 


Som dere her kan se så begynner de gamle strekkmerkene å strekke seg litt, foreløbig bare to røde prikker.


OG når magen din blir stor, kan du bruke den som spisebord! (Reint speil?)Og når vi snakker om sola, hun har akkurat våknet og har nå flyttet seg så langt opp med føttene at magen nesten "støtter opp" puppene..(Man må nesten se det for å skjønne det) Er supertrøtt for tiden, så tror nesten jeg skal legge meg litt etter Adriana har dratt, så tar jeg meg kanskje en tur opp i huset for å male mer på sprinkelsenga og stellekommoden. Får jo helt panikk av å vite at det bare er 39 dager igjen til termin! Og hva om hun kommer før termin?! 

6 UKER IGJEN!

Hele uken går jeg å gleder meg til det er onsdag, for da er jeg 1 hel uke lengere på vei! Og gleder meg til hver fredag, for da er det 1 hel uke mindre igjen til jeg får jenta mi i armene mine! Tenk at det bare er 6 uker igjen nå! Tiden har gått utrolig fort, men samtidig så ufattelig sakte. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på henne, på hvordan hun kommer til å se ut. Har aldri gledet meg mer til noe i hele mitt liv, men samtidig gruet meg.

Har fått flere kommentarer om at folk syns det er morsomt å lese bloggen min fordi jeg er så "positiv" og gleder meg sånn til det lille mirakelet skal skje. Og det gjør meg veldig glad å høre! Har til og med fått høre at folk får lyst til å bli gravid av å lese bloggen min. Og hvor morsomt er ikke det å høre? :)
Setter så utrolig stor pris på dere alle sammen, både fjærne og nære, kjente og ukjente. Hvordan kan man ikke glede seg over det som skjer?Har også vært utrolig heldig med å slippe alle de vanlige plagene i et svangerskap. Litt småvondt i ryggen har jeg hatt, men så lenge jeg holder meg i sånn passelig aktivitet så har det gått helt fint. Og det at man har mindre energi enn før er vel heller ikke noe å klage på. Det lille barnet trenger å låne litt energi hos mamman sin for å kunne komme ut å hilse på den store verden.

Flere som gleder seg til det store skal skje?


KJØNNET PÅ BABYEN ER..

..Jente! Vi får ei lita prinsesse<3 På de orginale utralydene har de sagt at de tror det er ei jente, men tør ikke si noe helt sikkert. I dag fikk vi beskjed om at "der var det f*n ikke mye annlegg til baller!" I så fall syns han veldig synd i den stakkars gutten.. Har fått bilder og videoer. Noe skal dere få se etterhvert, men først vil vi vise det til nærmeste familie.
Livet er herlig!

-Kine Mirjana<3

BABYEN SPARKET!

I går var vi å spiste taco hos moffa og Heidi. Da resten av familien dro ble jeg værende fordi jeg liker meg her ute. Det er så fredelig og stille og det er så godt å kunne slappe av. På kvelden sitter vi alle og ser på tv og koser oss da jeg kjenner noe som "sparker" inni magen min. Det var en utrolig rar, men god følelse. Og jeg klarte ikke gjøre annet enn å smile. Lå og kjente etter med hånden der jeg hadde kjent det i tilfelle den skulle gjøre det igjen, men det ville den ikke. Klokken var bare halv ni så sendte melding til Tony og sa i fra. Han ringte rett etterpå og gjentok; "Nei, det var bare innildning!". Skjønte ikke hva han mente, men det var fordi jeg hadde sagt at for hver gang ungen sparket meg skulle jeg sparke ham, og han hadde ikke vært å kjøpt seg susp!-Kine Mirjana<3

hits