Familie

MALING MED BARN

 • Publisert 13.07.2015 @ 12:59 i Familie

I går hadde jeg og Mirjana lagd en liste over ting hun ville gjøre. Lakke neglene, ta ansiktsmaling og male. Så vi startet dagen med frokost, og lakket neglene så snart vi var ferdig. Så skulle vi male ansiktet. Men som vanlig, så velger hun hva hun vil ha, og i det sekundet jeg har laget èn strek på henne så vil hun ikke sitte i ro mer, fordi hun vil male selv. Så vi kom til enighet, hun skulle få male meg når jeg var ferdig å male henne! Til og med pappa fikk gjennomgå. 

Så satt vi oss på plena for å male, hoppet litt på trampolina, og vips, så var halve nabolaget på plena og mala og koste seg med glitter. Tror ikke jeg kan få sagt det nok, jeg elsker nabolaget vårt, og alle de fantastiske naboene våre!
Så koste vi oss med en film og hjemmelaget lasagne til kveldsmat.
Her er et lite bildedryss


#Male #Ansiktsmaling #Barn #Mamma #Pappa #Nabo #Trampoline #Glitter #Lasagne

OPPDATERING

 • Publisert 19.01.2015 @ 17:05 i Familie

Da var det vel på tide med en liten oppdatering.
To år har gått og mye har skjedd. Jeg kan jo oppdatere dere med de store og viktige tingene som har skjedd.

Vi har flyttet...
...til Drammen! Jada, vi flyttet fra den lille bygda Ballangen på rundt 2,500 innbyggere og til store Drammen på litt over 66,000 innbyggere. Det var et stort steg for oss alle, men vi har tilpasset oss fint og det føles ikke så mye større ut egentlig. Flere muligheter er det jo, og en god del flere mennesker når man drar ut døra, men vi bor i et veldig rolig og fint område hvor vi trives veldig godt.

Startet på skole...
"Lillegutt" har fylt hele 6 år og startet på skole. Han har bestandig vært en "omgjengelig" gutt eller hva man kaller det. Ikke redd for å prate med nye mennesker, så skolestarten gikk like bra som vi forventet. Han har funnet seg godt til rette, fått seg masse venner og gjør det kjempebra på skolen.

Startet i ny barnehage...
Mirjana har blitt 3 år og har startet i ny barnehage. Hun har også funnet seg godt til rette, og fått seg masse venner. De større barna elsker henne spesielt mye fordi hun er så liten i størrelse(Det hørtes rart ut, hehe) men kan prate godt. Det betyr at de f.eks kan leke baby med henne fordi hun er så liten, men hun kan si i fra hvis det er noe. Barn fra andre avdelinger står gjerne på trappa og venter på henne i utetiden, og hun går gjerne med en venn i hver arm. Og de ansatte har forelsket seg i blandt annet dialekten hennes.

Startet på kor...
Begge barna har startet å synge i kor, og elsker det! Trodde ikke Mikael kom til å være veldig interessert i det, men han virker som han liker det bedre enn Mirjana.

Forlovet...
Jeg og Tony forlovet oss på nyttårsaften med barna ved siden av og fyrverkeri i lufta.

Ny jobb...
Jeg har fått meg ny jobb. Har startet å jobbe på Panduro her i Drammen, og jeg trives kjempegodt! Vi er en fin og god gjeng med damer/jenter i alle aldre. Det er en hobby butikk for de som ikke viste det. Så det er mye å lære, og mye å sette seg inn i. Jeg lærer noe nytt hver dag, men det gjør vist alle de andre ansatte og. Det er morsomt og spennende å høre og se hva folk lager og finner på, og jeg får nye impulser og ideer hver dag. Problemet mitt nå er at det er så fryktelig mye jeg vil lage og gjøre, men tiden strekker jo ikke til. Hehe.

Videre på bloggen...
...har jeg bestemt meg for å fortsette som før, og skjerme både Tony og Mikael så mye som mulig. Så her kommer det til å stå veldig lite om de videre framover, men jeg og Mirjana kommer dere nok til å få se og høre mye fra i tiden som kommer.

Det var det for denne gang, så får dere bare forsette å spørre hvis det skulle være noe.
Ha en fin uke alle sammen!

SUPERMANN OG PRINSESSE MIRJANA

 • Publisert 28.02.2013 @ 14:44 i Familie

I dag har det vært karneval i mange barnehager her. Så i dag var det ikke Mikael og Mirjana som ble levert, men Supermann og prinsesse Mirjana! Mikael var så stolt da han fikk på seg kappa, og skulle fly til barnehagen og redde alle sammen! Mirjana fikk på seg en finkjole og mine gamle pensko. De var litt store for henne, men hun syns vist de var veldig morsomme å gå med, og ville ikke ta de av seg. Nå skal jeg dra å hente ungene igjen. Veldig spent på de andre ungene! 


"Nå skal jeg fly og redde alle sammen!" 


Lille prinsessa 


Gullungene 

Var de ikke fine? 
Hva har barnet ditt kledd seg ut som? 

OUTFIT

 • Publisert 13.02.2013 @ 18:48 i Familie

Ungene er jo flotte og fantastiske, men i dag var de ekstra flotte. Fant en "ny" skjorte i skuffen til Mikael. Det vil si at lappen enda var på.. Og den blir nok godt brukt framover, for den var jo råkul! Litt tykkere enn normalt, med hette, og "lapper" på albuene. 

Hehe, de klapper på tv nå, og Mirjana sitter å klapper med..


Lille prinsessa 


Store prinsen


Prinsen og prinsessa


Bestevennene
Åh, gode, flotte ungene!


HVA ER DITT NYTTÅRSFORSETT?

 • Publisert 06.01.2013 @ 21:44 i Familie

Nå er det en stund siden. Faktisk så lenge at jeg ikke har fått sagt god jul eller godt nyttår.. Men nå har det nye året startet, og jeg håper dette blir et flott år for oss alle. Hadde lyst å høre hva deres nyttårsforsetter har vært og hvordan det har gått til nå? Mitt nyttårsforsett var å slutte å snuse, helt! Ikke bare gå over til røyk, nikotinfri snus eller kutte ned. Og jeg har klart det. Jeg har vært nikotinfri i heeele år! Og når jeg kjenner hvor lett det egentlig var så lenge jeg var bestemt, så har jeg lyst til å sette meg selv enda ett mål. Så nå kutter jeg ned på alt av "søtsaker" og inviterer inn en sunnere livsstil. Skal også prøve å bli flinkere å blogge, men det står ikke øverst på lista. Jeg vil ikke det skal være noe jeg føler jeg  gjøre. Det kommer når jeg føler for det. Og i dag følte jeg liksom bare for det. 

Vi har hatt det kjempefint i jula. Jeg feiret for første gang i livet jula hos "meg selv" hvor vi inviterte Rosa og ungene. Var veldig koselig, og jeg gleder meg bare enda mer til neste jul. Da skal Mikael feire sammen med oss igjen, og da blir det bare oss fire. Nyttårsaften feiret vi også her hjemme, og mamma og pappa spiste sammen med oss. Vi er jo faktisk flinke å lage mat. Ble helt overrasket selv over hvor god maten var. Hvis noen nevner kalkun, begynner jeg nesten å sikle! Og ellers i jula har vi vel egentlig ikke gjort noen ting. Bare koset oss. Tror vi alle sammen trengte noen dager fri. For jeg føler meg helt nyforelsket igjen i familien min etter den uka. 


Tester julegavene


Nyttårsaften


Stjerneskudd


Ut å leke


Opp bakken så vi kan ake!

Men nå vil jeg høre nyttårsforsettene deres? 
Og hvordan feiret dere julen? 

SE SÅ FINE

 • Publisert 28.11.2012 @ 18:21 i Familie

God kveld alle sammen. Nå sitter ungene helt oppslukt i barne-tv, så tenkte jeg skulke stikke innom her en tur.
Har vel egentlig ikke så mye å fortelle dere. Men holder på med ønskeliste til meg og til ungene. Så skal prøve å få gjort ferdig i alle fall en i kveld. Tror det er mange som sliter nå med hva de skal kjøpe til andre og hva de skal ønske seg. Så kanskje jeg laget noen innlegg om julegave tips også hvis det høres interessant ut?
Også må dere huske å melde dere på give-awayen her på bloggen. mobilblogger nå så kan ikke linke. Men ligger link i de andre innleggene på bloggen.
Høres forhåpentligvis senere

Se den fine tegningen Mirjana har laget ?

Og den fine tegningen til Mikael ?

GAVEN TIL MIN KJÆRE

 • Publisert 20.09.2012 @ 20:38 i Familie

Dette var gaven jeg kjøpte til Tony. Han ble veldig fornøyd!


Og dette kom jeg hjem til i dag..!

 Var det ikke fint? Etter en lang dag på jobb var dette kjempekoselig å komme hjem til!

Elsker samboeren/kjæresten min! 

 

2 ÅR!

 • Publisert 20.09.2012 @ 17:51 i Familie

I dag har jeg og Tony vært sammen i 2 herlige år! 

Skal ikke skrive noe stort. Tror ikke Tony er så veldig glad i å pryde bloggen min. Men ville bare gratulere min kjære mann som har klart å holde ut med meg i 2 fantastiske år. Med oppturer og nedturer så sitter vi enda her i dag og har det bedre enn noensinne, med den beste familien en kan ønske seg. Elsker deg mannen min, og håper på mange, mange flere år med deg!
Dere har nok sett disse bildene før, men elsker de, og elsker han! 

 

GRATULERER MED DAGEN STOREBROR

 • Publisert 29.08.2012 @ 07:53 i Familie

(Innlegget var skrevet på lørdagen, men dataen ville ikke sammarbeide med meg, så det ble ikke lagt ut før nå..)

Skriver ikke så mye om Mikael, men i dag må jeg gjøre et unntak. Gogutten har nemlig bursdag i dag, og blir hele 4 år! Og da ville jo jeg og Mirjana ønske storebroren hennes gratulerer med dagen! Vi har allerede feiret dagen hans her med familie og venner, og nå er han sammen med moren og feirer bursdagen sin der og. Tror ikke han har noe i mot 2 bursdager for å si det sånn. Mer kake, flere pakker, osv. Hehe. Vi håper du får en strålende dag og er kjempeglade i deg! <3


På badeland


Danser med lillesøster


På lekeland! Vet det ser ut som Mirjana hylgråter, men det er altså fliring!


Syns dette bildet er så fint..!


Åpne pakker på bursdagen, det er morsomt!


Beste i verden <3


Mikael og kjæresten <3


PHOTOSHOOT - DEL 2

 • Publisert 23.05.2012 @ 21:08 i Familie

Her kommer neste del av bildene fra forrige photoshoot. 

Nb! Kopiering eller nedlastning kan medføre erstatnings- og/eller straffeansvar.


PHOTOSHOOT - DEL 1

 • Publisert 22.05.2012 @ 18:31 i Familie

Har vel egentlig ikke vist dere bildene fra forrige photoshoot, så mens jeg venter på de nye bildene så kan dere jo få se noen av de "gamle". 

Nb! Kopiering eller nedlastning kan medføre erstatnings- og/eller straffeansvar.
20 ÅR!

 • Publisert 21.05.2012 @ 10:42 i Familie

Kristine har bursdag! Bestevenninnen min og gudmoren til Mirjana. 

Kristine tenker alltid på alle andre og passer på at alle skal ha det bra. På samme tid er hun veldig flink til å si i fra når hun mener noen gjør noe galt. Jeg og Kristine har vært venner såpass lenge at vi trenger egentlig ikke si så veldig mye for å skjønne hvordan den andre personen har det. Hun er så god, og hun har hjulpet meg så utrolig mye opp gjennom tiden, mye uten at hun vet det selv en gang. For hun vet godt hva som er rett og galt, og har ikke noe problem med å si til meg hvis hun mener noe jeg gjør er galt. Så det har vært episoder hvor jeg har vært på tur å gjøre ting, også tenker jeg for meg selv at hvis jeg gjør dette så vet jeg at Kristine ikke kommer til å like det, også lar jeg vær å gjøre det. Hvis dere tenker på engelen og djevelen som bruker å stå på skuldrene til folk på film, så er Kristine som engelen for meg. Jeg ser for meg at hun står på skulderen min "Nei Kine, sånn kan du ikke gjøre, det er ikke fint gjort" Haha.

Hun er så forelsket i gudbarnet sitt, og det er så godt å se. Hvis vi sitter på hver sin side at et rom og jeg er på tur å si noe om Mirjana så kommer hun løpende og hiver seg ned ved siden av meg og kiker på meg og lytter for fullt øre. Det er ikke så ofte vi "henger sammen" siden hun jobber, jeg har Mirjana og vi bor ca 45min fra hverandre. Men når vi først er sammen så utnytter hun tiden godt med å dulle med Mirjana og prate med meg. Og vi blir liksom aldri fri for ting å prate om.

Nå skal hun flytte og gå på skole i England, og jeg kjenner jeg gruer meg litt. Jeg unner henne det alt i verden altså, men det blir trist å få se henne enda sjeldnere. Men nå må jeg nesten runde av før jeg blir sittende her resten av dagen. Elsker deg Kristine, håper du får en fin dag og at du koste deg når vi feiret! 


Digget dette bilde av henne!

Love u

Mammaen min har bursdag!

 • Publisert 18.05.2012 @ 13:11 i Familie

I dag har mormoren til Mirjana bursdag! Mamman min 

Har skrevet om mamma tidligere, det kan dere lese >HER<

Mamma betyr alt i verden for meg, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Hun har hjulpet meg på alle plan og sliter jeg med noe er hun rask å hjelpe til å prøve å finne en løsning. Hun har alltd orden i sakene sine og holder seg utrolig bra! Gudene må vite hvor mange ganger vi har blitt spurt om vi er søstre.. Og når hun har gått sammen med Mirjana så har de trodd at hun var mamman hennes. Men hun er jo bare 38 år så det er kanskje ikke så rart. 

Det er egentlig så masse å si om mamma at jeg klarer ikke å sette ord på det. Men mamma vet nok hvor mye hun betyr for meg og hvor mye jeg setter pris på henne! 
Gratulere med dagen mamma, mormor og svigermor 

PHOTOSHOOT

 • Publisert 10.05.2012 @ 10:01 i Familie

På tirsdagen fant Mirjana ut at hun skulle vel ikke legge seg. Så det var ikke kveld på henne før halv 12! I går sovnet hun halv 11.. Men nå skal jeg bli mye flinkere med kveldsrutinene og grøt til kvelds. Grøt til nå har egentlig bare vært når vi føler for det. Full-ammer enda, og hun klarer seg fint på det, men nå synes jeg det er på tide å føre inn mere ordentlig mat sånn at hun forhåpentligvis sover lengere i strekk om natten. Hun er fortsatt våken hver 2-3time.. Hadde vært så herlig å kunne sove en hel natt! 

I går var vi i alle fall på fotografering hos Kjetil igjen. Mirjana var kjempeflink og fikk masse skryt. Blir nok mange fine bilder derfra. Var kjempefornøyd forrige gang og tror nok ikke jeg blir noe mindre fornøyd denne gangen for å si det sånn! Første gangen vi var der var jo Mirjana bare noen uker så det var jo bare om å ha henne våken så man fikk bilde mens hun hadde øynene åpne. Denne gangen var hun jo helt med, smilte og lo, fikk leke litt med en kattunge, prøvde å spise opp armbånde sitt.. Hehe. Og Hun lå ganske lenge uten bleie, så jeg var litt småvervøs, men det gikk kjempefint! Gleder meg sånn til å se bildene!

Dere kan jo få se litt bilder fra forrige gang.

 

Også ligger det flere bilder HERhvis dere vil se et par til. 

Hva synes dere om bildene?

GRATULERER MED DAGEN!

 • Publisert 28.04.2012 @ 08:01 i Familie

I dag har tante Rosa bursdag! Først og fremst må jeg gratulere henne med dagen! Også må jeg bare takke for at hun alltid har vært der og stil opp for meg. Det var hun som satte i gang  babyshoweret for meg, og hun bakte kaker til dåpen osv. Hun har gjort så mye for meg! Det har nok ikke vært bare bare å reise fra alt og alle sørpå, men jeg tror og håper du vet at jeg er her for deg uansett hva det skulle være. Setter så utrolig stor pris på alt du har gjort for meg. 

Hun er positiv, glad og sprudlende. Har verdens herligste latter og er oppfinnsom og kreativ. Hun tenker alltid på de rundt seg før hun tenker på seg selv. Utrolig flink å lage mat! Åh, kunne spist meg ihjel på vårruller og hjemmelaget lasagne! Håper du får en kjempefin bursdag, det fortjener du! Kjempeglad i deg <3

 


Er hun ikke nydelig!?


Tante Rosa og Mirjana


Crazy people on halloween!

Gratulerer så masse med dagen!

VI ER PÅ FORSIDEN TIL NETTAVISEN

 • Publisert 11.02.2012 @ 18:25 i Familie

I den lokale avisen kan man sende inn hilsner til morsdag, valentinsdag, farsdag, bursdag osv. Var litt sent ute til farsdagen, så til morsdag og valentinsdagen passet jeg på å vare tidlig ute. Jeg var den 5 som sendte inn valentinshilsning, og dagen etter(?) satt Tony på nett med tlf og begynte plutselig å le og "gjemme seg". Etter en liten stund måtte jeg jo spørre hva det var og ble utrolig nysgjerrig. Fikk se på telefonen og da lå vi på forsiden på nettavisen.  >HER< kan dere se innlegget.Hihi, elsker gutten min til månen, tilbake og enda litt lenger  

GUDMOR SI LILLE SNUPPA ER 2 ÅR!

 • Publisert 25.12.2011 @ 14:45 i Familie

Lille Adriana (Rosalita Da Silva) snuppa fyller hele 2 år i dag! Gud så fort tiden går! 
Gudmor sin lille skatt   
 Gratulere med dagen vennen, fra meg, Tony, Mikael og Mirjana

BABYOUTFIT 1. JULEDAG

 • Publisert 25.12.2011 @ 14:18 i Familie

I dag har vi vært hos mamma på julefrokost, så da måtte vi pynte oss litt. Mirjana har jo fått så fin kjole og nydelige sko hos et vennepar av mamma og Kjell Arne. Og hun var så søt! Elsker skoene spesielt. De er litt store, men det er bare bra, så kan hun bruke de flere ganger. Hadde med meg snuppa i badekaret for litt siden, så nå er hun ren og pen, tørr og mett. Skal kle på henne ull klær så skal guttene ut å trille tur med henne mens jeg skal legge meg nedpå litt. Var ikke så fryktelig mye søvn i natt så.. Gleder meg til hun får en litt mer fast døgnrytme så jeg også kan få med meg mer av dagene. 

BURSDAGSGUTTEN

 • Publisert 24.12.2011 @ 00:33 i Familie

Da er det julaften og kjæresten har bursdag!

Jeg elsker...

...at du er verdens beste far for barna dine
...at du er verdens beste kjæreste
...at du gjør alt du kan for å være den beste versjonen av deg selv
...at du alltid forteller meg hvor fin jeg er når jeg føler meg som verst 
...måten du ser på meg
...at du alltid rydder hvis du er sint 
...måten du kysser og klemmer meg 
...å sovne i armkroken din
...hvor trygg jeg føler meg hos deg
...hvor omtenksom du er
...den utrolig dårlige humoren din
...at du alltid får meg til å le
...hvor nysgjerrig du er (hater det noen gang også)
...at du blir sint hvis noen sårer meg
...deg 

Kunne fortsatt i en evighet, men det er jo tross alt bursdagen din og julaften, så tror jeg skal legge fra meg bloggen nå. Du er det beste som har hendt meg kjære, og jeg elsker deg og familien vår av hele mitt hjerte!♡ Gratulere med dagen kjære, fra Kine, Mikael og Mirjana♡ 

FAMILIEKOS

 • Publisert 23.12.2011 @ 01:00 i Familie

Ble ikke noe blogging i går fordi vi ble litt opptatte. Jeg lå våken hele natten og fikk ikke sove, og klokken åtte våknet Mirjana. Så fikk hun mat og bleieskift også lå vi bare å koste i storsenga til i ti tiden. Så hørte jeg at Mikael var våknet så ropte på han så kom han inn i lamme også vekte vi Tony. Så da var det familie kos i senga en time. ♡  
Etter det kledde vi godt på oss, tok med oss vognen og gikk på bakeriet for julefrokost der.

I dag har vi kjørt ut de siste julegavene og Tony har nok blitt "syk". Da vi kom hjem gikk jeg og snuppa og la oss litt for å sove, og da vi stod opp hadde han begynt å rydde og vaske klær! Vi får håpe det er smittsomt og at jeg og får energi til å rydde litt. 

I morgen får vi besøk, også skal vi opp til mamma å pynte juletreet og pepperkakene. Også må vi jo hjem til klokken 9 så vi får med oss grevinnen og hovmesteren! 

Er dere ferdige med julegavene?
God jul alle sammen! :)


MORGENKOS

 • Publisert 15.12.2011 @ 07:31 i Familie

Fødselshistorien er ferdig og bildene er lastet opp. Så nå gjenstår det bare å sette det sammen. Så det kommer i dag eller i morgen. Har lovet at det skal komme før helgen, og skal holde løftet denne gangen! 

Nå spiser jeg frokost mens snuppa ligger på gulvet og spreller og prater og lager de søteste lyder. Man er ikke lenge morgengretten med den lille skjønnheten der, det skal være helt sikkert! 


Mamma si

Men nå skal jeg ta henne med meg på rommet i håp om at hun sover litt mer. Har ikke vært mye søvn på noen av oss i natt. Tror hun er lei av å ligge på gulvet nå. Lydene bar ikke like søte lenger, mere surkete.
NISSEJENTA MI

 • Publisert 10.12.2011 @ 16:01 i Familie

Ville bare ønske dere alle en riktig god jul, og adventstid, fra meg og lille nissejenta mi!


Herligste lille nissejenta mi 

Kine&Mirjana

MORMOR-SMOKKE

 • Publisert 10.12.2011 @ 01:33 i Familie

Hei hei. Snuppa har akkurat sovna etter å ha vært oppe og spist og jeg får ikke sove helt enda.. så da tenkte jeg at jeg skulle prøve ut mobilblogging og samtidig vise dere den fine smokken vi kjøpte til Mirjana/mormoren til Mirjana. Fin?
Ha en fin natt og helg da alle sammen. Blir en travel helg på oss i alle fall.

KVELDSKOS MED LILLEPIA

 • Publisert 06.12.2011 @ 09:06 i Familie

I går kveld badet Mirjana i badekaret sammen med pappan sin, mens jeg skiftet på sengene. Så da luktet vi godt og kunne legge oss i rene senger. Det var godt! Mormoren min har vært her en uke på besøk fra Drammen, så det var en travel uke. Men lørdagskvelden var kjempekoseli! Da satt jeg, mamma, mommo og tante Rosa å spilte Alias til langt på natt. Ble mye latter da! Så da skjønner dere kanskje at fødselshistorien har blitt litt nedprioritert. Men den er så og si ferdi, skal bare legge til bilder og gå over den en gang til. Den blir forresten veldig lang og detaljert. Men nå skal jeg hive meg en time eller to i seng før jeg må til optikeren.


Lille badenymfen min 
Hehe, sulten etter badet, så da prøver vi oss på pappas nese!


Koser oss

MAMMAS LILLE HJERTEKNUSER

 • Publisert 26.11.2011 @ 17:58 i Familie


Mammas lille gull, elsker deg av hele mitt hjerte!

Har du flere spørsmål til spørsmålsrunden? Spør HER. Svarer i morgen.

MAMMA-ROLLEN

 • Publisert 16.11.2011 @ 21:33 i Familie

Det å være mamma er helt fantastisk! Både fantastisk flott og slitsomt. Men når man tror man er så trett at man ikke klarer mer så ser man bare på det lille vidunderet også får man energi med en gang. Døgnrytmen til lille snuppa er helt omvendt, så hun sover for det meste på dagen og er våken på natten. Heldigvis er hun en engel og gråter utrolig lite, så guttene blir ikke holdt våkene av den grunn. Ammingen går bare fint for de som lurte på det. Måtte le da Mikael så at hun spiste pupp. Han kom bort mens jeg ammet og spurte hva søster gjorde, så sa hun spiste. "spiser hun pupp?" spør han med store øyne. Tony stod på kjøkkenet og lage middag da så Mikael sprang inn og hoppet opp og ned "Pappa, pappa kom å se! Babyen spiser puppen til Kine pappa! Kom å se!" Hehe.

Ellers så er Tony kjempeflink å hjelpe til å ta snuppa når hun har spist så jeg skal få sove litt, og med alt ellers og da! Er utrolig godt å ha noen der som kan hjelpe til så jeg slipper å ta alt alene. All ære til alenemødre altså! 
Nå har snuppa tørr bleie, mat i magen og sover godt ved siden av meg. Hun er så herlig altså!
Hun har forresten min nese og munn og Tonys øyne. Så nå skal jeg kose meg litt med kjæresten før vi tar sengen. En stund siden sist vi har hatt tid til hverandre nå. Ha en fin kveld alle sammen! 

KOSTYME

 • Publisert 31.10.2011 @ 19:19 i Familie

Da var det halloween og tid for kostyme!


Mikael som spiderman!

Hva har dere gjort på halloween, eller gjør? 


LASAGNE OG TUPPERWARE PARTY

 • Publisert 27.10.2011 @ 17:44 i Familie

Da har jeg og Mikael stått å laget lasagne til Tony kom hjem fra jobb. Lille kokken er kjempeflink på kjøkkenet, og veldig nysgjerrig. Litt senere skal jeg faktisk på tupperware party, så listen over fødebag og barselsbag kommer i morgen i stede for i kveld. Kos dere resten av kvelden da, det skal jeg! :)


Mikael "in action" 

MIKAEL OG LILLEKJÆRESTEN

 • Publisert 27.10.2011 @ 15:41 i Familie

Da har jeg og Mikael vært på butikken og handlet inn litt, så skal vi lage god midag til pappan kommer hjem fra jobb. Han møtte også "lillekjæresten" sin på butikken, så han ble stående i 5 minutter ekstra å se på henne mens jeg ventet på at han skulle sette seg i bilen. I følge han selv så skulle hun inn å kjøpe youghurt, for det hadde hun glemt i dag. Herlighet så søt han er når han snakker om henne. Da rødmer han som bare det og gliser lurt. 


Godgutten <3

Også er han begynt å skal hjelpe til å pakke varer til min store fortvilelese. Han er kjempeflink og snill altså, ingenting på det! Men nan kaster nemlig varene ned i posen. Ikke bare slipper de, men tar liksom litt tilfart med hånden og hiver de ned i posen. Må nok forklare han at det må gjøres forsiktig før jeg plutselig han en sprengt melkepakke med meg hjem. Men nå er det på tide å lage middag, ha en fin dag alle sammen!

LILLEGUTT I NY-VUGGA

 • Publisert 24.10.2011 @ 12:36 i Familie

I dag har jeg fått sove lenge. Får så sjeldent sove for tiden, så det er helt fantastisk når jeg endelig får til! Til nå har jeg fått i meg frokost, vasket arbeidsklærne til Tony, gått gjennom noe babyklær og ordnet i vugga. Så snart vi får sengekanten på plass så skal dere få se vugga, den er kjempefin! Og vi har "testen den ut" på Benjamin i helga, funket som en drøm! Sovnet et halvt minutt etter vi begynte å vugge på den.
Se den glad-gutten da! Han er så herlig! 

GROTTEBADET OG PIZZA

 • Publisert 16.10.2011 @ 12:54 i Familie

I går dro jeg og guttene til Harstad på grottebadet. Var først en snartur innom senteret og handlet noen småting før vi dro å badet. Mikael var helt i ekstase, og det lyste av øynene hans mens han hoppet og badet. Tony og Mikael stor storsklia, og etter det så sa bare Mikael "mere, mere, mere". Hadde det kjempegøy, og tror Mikael koste seg enad mer! 

Da vi kom hjem ble det hjemmelaget pølse-pizza etter Mikaels ønske, og Rødhette filmen før det var sengetid. Etter det så jeg og Tony "Hall Pass". Nå har jeg funnet frem alle babyklærne, så skal opp å låne til meg skyllemiddel mens mamma er i Drammen, kanskje hun ikke merker det. Så er det bare å begynne å vaske enda mere! Syns ikke jeg gjør annet om dagene enn å vaske klær altså...

MIKAELS NYE BESTEKOMPIS

 • Publisert 13.10.2011 @ 15:01 i Familie

Da stikker jeg i barnehagen og henter Mikael, en snartur på butikken og handler for mamma og de også hjem å lage middag. Har "store" planer for kvelden og resten av helgen, så vet ikke hvor mye blogging det blir, men strekkmerke innlegget kommer i dag.. Åh, smerte... Det gjør ikke så vondt da, men gud som det klør på magen! 

Slenger med bilder av Mikael og den nye bestekompisen hans Rago! Når de først setter i gang altså. Rundt og rundt og rundt.. Spesielt hvis det står et klesstativ i stua med klær. Da springer Mikael under og gjennom, hunden følger etter, og sånn springer de i runding helt til en av de er så sliten at de nesten kollapser på bakken. 
 
Her har de akkurat "kollapset"


Her ligger de å plager katten.

PENGER, PENGER, PENGER

 • Publisert 12.10.2011 @ 18:03 i Familie

Som nevnt i går så har jo Mikael blitt veldig opphengt i penger. Spør du om han har penger så sier han ja med en gang! "De ligger i lommen". Men så sjekker han, og det ligger sjeldent penger i lommene hans. I går fikk han en sparebøsse av "mor"/Ada som teller pengene etterhvert som du legger de i. Så i dag har han fått tømme den grønne grisen som det bare lå småpenger i og skal få legge disse over i den nye. Han sitter her enda å putter på. Det kan nok ta litt tid..Har vært i byen i dag og shoppet litt, så skal legge ut bilder senere. Men nå er Rosa på besøk!

BAKING - BILDEDRYSS

 • Publisert 03.10.2011 @ 13:51 i Familie

Hadde hatt lyst på kanelsnurrer i lang tid, så på lørdagen bestemte jeg meg for at jeg skulle lage det. Rosa og ungene hadde tenkt å lage osteboller, og fikk også lyst på kanelsnurrer etter hun leste statusen min på facebook. Så da endte vi opp med å dra dit også laget vi det sammen. Men da Tony tok bilder mens vi bakte var de andre barna gått på rommet for å leke, så det er så og si bare bilder av meg og Mikael.. Rosa tok mange før de gikk, så forhåpentligvis får vi se flere bilder der! :)Flink fotograf! Ingen som klarer å gjette hvem som står bak kameraet nå!


Deilig!


Anbefaler de som har en stavmikser å bruke det til fyllet, for dette var ikke bare ekkelt, men det tok evigheter å få vasket bort alt fettet og sukkeret. Brukte zalo 4 ganger og alikevel gikk ikke alt av får jeg tørket men håndduk..
Ferske osteboller til lunsj!


Ostebollene, kjempegode!


Viktig å bruke to hele sofaseter når man skal sove!


Overså at det stod at kanelsnurrene skulle etterheves, men gode ble de alike vell! Masse fyll!


Noen som ble fristet nå? 

TYPISK MANNFOLK

 • Publisert 30.09.2011 @ 11:32 i Familie

Ja, nå skal dere få høre hva som er typisk mannfolke mitt. Når han ikke jobber så står han alikevel opp grytidlig på morgenen. Så i dag var det han som kjørte Mikael i barnehagen. Når han da kom hjem stekte han seg en pizza til frokost og hadde leid seg film. Han vet at jeg får sove dårlig om natten så han lar alltid meg sove til 10-11 tiden før han vekker meg. Så ligger vi i sengen en stund og prater og koser oss. På den tiden våkner jo jeg, mens han legger seg ned for å sove igjen! Hvorfor kan han ikke bare legge seg ned med en gang i stede for å vekke meg?

Dette er ikke bare noe som har skjedd en eller to ganger, det er snakk om at det skjer hver helg. Så nå sitter jeg her å kjeder meg, mens han ligger å sover som et annet dovendyr..

Også har han begynt å stjele bildet jeg har stående på nattbordet! Har et bilde av meg og han på mitt nattbord og to kubbelys, han har en vekkerklokke. Men han mener nå at han skal få ha bildet på sin side, så hver gang han er alene på rommet så er bildet flyttet.. Må vel ordne et bilde til han og, kanskje det blir slutt på stjelingen!

Hva er typisk ditt mannfolk da?


SAVNER Å VÆRE BABY

 • Publisert 26.09.2011 @ 09:34 i Familie

Adriana er her i dag og, og jeg tror nok hun savner å være baby!
Vi har en vippestol stående i stua til snuppa, som Benjamin brukte da han var her i helgen. Og Adriana gikk selv og hentet smokken og kosekluten, og klatret opp i vippestolen og la seg. Hehe, nå klarer hun ikke å bestemme seg for om hun skal se på tv eller ligge i vippestolen, så hun springer fram og tilbake.


Se hun der!<3
 

BABY I HUS

 • Publisert 25.09.2011 @ 13:23 i Familie

Hentet Benjamin, onkelungen til Tony i går kveld og han ligger her enda. Akkurat våknet og ligger nå å koser seg hos tante Grete. Han er en engel av en baby, gråter nesten ikke i det hele tatt. Men jeg har ikke sovet i natt.. For hver gang har rørte seg, lagde en lyd, pustet inn dypere enn forrige gang, osv, måtte jeg sjekke at alt var i orden. Klokken 5 i morgest stod vi opp og lagde mat til han, og da fikk jeg sove helt til halv 8. Da var det bare å gi han smokken også sovnet han igjen. Da fikk jeg sove en time til før han våknet og skulle stå opp. Tony stod opp med han siden han hadde sovet så og si natten gjennom, mens jeg fikk sove en time til.

Så er litt sliten og trøtt, men ikke fordi han har vært vanskelig. Bare fordi jeg har blitt "hønemor"!
Sitter ikke på min data, så har ikke mange bilder av han, men dere kan jo få se et "gammelt" bilde av han.


Fin liten gutt?
Flere som er litt "hønemor" mens barna sover?FAMILIEDAG

 • Publisert 20.09.2011 @ 21:50 i Familie

Litt før ti i dag kom Adriana på besøk mens Rosa var på noen møter, og når Rosa hentet henne ble hun sittende her til i halv 2 tiden, da dro vi å hentet resten av barna på skolen. Tante Ida skulle være hos meg en stund i dag mens morfar var på møte i byen, så fant vi ut at vi skulle dra på kroa sammen med Rosa og ungene. Spiste god pizza før vi dro hjem igjen.

Og etter Ida hadde dratt dro vi en tur til byen fordi mamma hadde sagt det var tilbud på stellebords-matter. Fant desverre ikke noe som falt i smak, og det var kun de minste som var på tilbud... Ida kommer en tur i morgen etter skolen og, og Rosa sa hun kanskje skulle komme på besøk senere på kvelden, så det blir nok en fin dag i morgen og! Også får jeg sove lenge! Skal kjøre Mikael i barnehagen, også drar jeg nok rett hjem å legger meg igjen! :P

Tok et par bilder av Adriana i dag mens hun var her, resten av dagen glemte jeg kameraet hjemme. Og har ikke spurt om jeg kan legge ut bildene av Adriana, så låner heller bare et bilde fra Rosa's blogg.

Snuppa er ute å går tur med mamman sin :)
Les over bildet hvis dere lurer på hvorfor det står noen andres bloggnavn på bildet! :)

3 ÅRING I DAMESKO

 • Publisert 20.09.2011 @ 16:18 i Familie

Mens jeg ryddet i går var Mikael å hentet noen leker og lå under klesstativet i "hytta" si. Etter en liten stund fant han en sko, og som barn flest så synes han det er utrolig fasinerende å prøve andres sko. Dette er ikke første gangen han har prøvd skoene mine for å si det sånn, men jeg syns det er like morsomt hver gang han får på seg de høye hælene og vandrer rundt i stua og prøver å balansere seg framover!

Fin holdning i skoene? ;)


FAR OG SØNN

 • Publisert 19.09.2011 @ 18:59 i Familie

Så da holder jeg på å rydde igjen. Hadde tenkt å lage middag tidligere, men så fant jeg ut at jeg ikke hadde tatt opp noe fra fryseren, og så for meg kyllingen i mikroen, så ringte mamma. De hadde mat, og siden det bare var meg og Mikael til middag i dag så funket jo det fint. Der fikk vi servert noe fiske greier. Mikael likte tydeligvis dette veldig godt! Først spiste han en portion, så spurte han etter en til, og da kjente mamma på magen hans og spurte om det var plass til mere mat. Så ble de enige om at det var plass til litt til. Etter den andre portionen begynte han selv å kjenne på magen også sier han; "Ja, plass til litt mer". Vi lo godt alle sammen og satt å ristet på hodet, 3 portioner? Etter den 3 portionen var det nok fritt for middag, men Mikael var vist enda sulten, så da ble det litt kake til dessert, og tror dere ikke han spiste opp resten av kaka også? Lik faren sin er han i alle fall!

Og for å bevise hvor lik de er; da vi kjørte til Rognan i helga prøvde jeg for harde livet å sove. Vi startet å kjøre halv ti(?) og var framme i ett-to tiden. Ikke snakk om at jeg skulle få til å sove! Men etter bare sekunder så hadde Mikael sovnet. Måtte si til Tony og Marius at jeg var "sint" på Mikael, for han fikk sove uten å prøve, og det var urettferdig! Mens jeg skrev dette på en status på facebook, tror dere ikke Tony sovnet han også! 10 sekunder tok det!


Også har han fått seg matboks, og var superstolt da han fikk ha med seg brødskive og youghurt på tur!

PAKKE

 • Publisert 15.09.2011 @ 16:21 i Familie

I dag kom Tony tidlig hjem fra jobb, så da fikk vi tid til å dra innom banken før det stengte slik at Tony kan få seg nettbank. Også var vi innom nav og sjekket opp i noen papirer og greier. Så dro vi på butikken og fant ut at vi skulle kjøpe Mikael en gave. For lure som vi var lot vi julegaven hannes stå innpakket på en kommode i gangen.. Mikael har sett denne og har opp til flere ganger pratet om den og lurt på når han skal få åpne den. Så etter vi hadde pakket den bort fikk han masse verktøy og greier i gave. Delvis for at han skulle glemme den store gaven i gangen.


Haha, ser ut som skrumaskinen er i nesa på Tony, men det er den da altså ikke! :P
Litt av verktøyet
Prøver å bore hull i bordet, men det funket vist dårlig.. Tror vi må klage på kvaliteten her altså..!

Fin pakke til lillegutt?

GULLKORN FRA MIKAEL

 • Publisert 14.09.2011 @ 20:14 i Familie

Tenkte jeg skulle legge ut en video i dag av Mikael, Rago og Kjell-Arne når de lekte i dag, men tar det i morgen :P
Har i alle fall et par gullkorn fra Mikael i dag!
Rago, hunden til mamma og de, lå å tygde på et eller annet. Så spurte mamma hva han tygde på, så måtte gå å sjekke. Svarte henne at det var en ifa. Men Mikael fikk det vist ikke helt til å stemme at et ord kunne slutte på bare a, så han la til en n, slik at det ble en if-fan!  
Han gikk lenge å sa dette, og jeg prøvde flere ganger å få han til å si ifA, men uten nytte. Etter en stund sa han bare fan. Lur som jeg var sa da; Fy Mikael, det er ikke lov å si det. Det var greit og han lekte videre. men etter en stund ble dette da til fy fan... 


Luringen selv ;)

Og nå når vi kom hjem i ste så skulle han ha vann. Etter å ha drukket skulle han rydde lekene opp i eska på rommet. Da han gikk sa han; Du får ikke drikke opp vannet mitt mens jeg rydder! Haha, ble stående å se litt forbauset på han mens han gikk videre, men måtte svare at neida, jeg skulle ikke drikke opp vannet hans :P

Har du noen gullkorn fra barn?


LILLEGUTT HAR KOMMET HJEM

 • Publisert 13.09.2011 @ 21:42 i Familie

Hentet Mikael i barnehagen i dag. Så han gjennom gjerdene, og han stod å spilte fotball. I det han så bilen og skjønte at det var meg så stoppet han helt opp og bare stod å smilte. Sprang bort til porten og så og si hoppet opp og ned for å få slippe ut av ballbingen. så sprang han rett i armene mine og klemte meg, uten å si et ord. Merkelig nok har har vært utrolig stille av seg i dag. Var oppe hos mamma å spiste middag, og han spiste maten uten et eneste ord. Lekte litt med bilene inne og da pratet han litt mer, så var det ut å leke litt mens vi romsrerte på låven, og nesten ikke et ord da heller. Etter vi kom hjem har han egentlig bare fulgt etter meg hele ettermiddagen for å se på hva jeg holdt på med mens jeg ryddet og styrte, hjalp til også, flink som han er, men fortsatt veldig lydløst. I syv-halv åtte tiden begynte jeg å lure på om han hadde sovnet. Da lå han rett ut på gulvet, så på den radiostyrte bilen og dro litt i antennen på toppen av bilen. Spurte om han var sliten og ville legge seg, og det var ingen tvil. Men da måtte jeg lese bok for ham! Og mens han var hos moren i helgen så har vi jo kjøpt nye bøker, så han var veldig fornøyd med å lese om racerbilen Rorri. Også leste han i Dumbo boken i kanskje 3 min etter jeg hadde gått før han sluknet. 


Lillegutt på bursdagen sin, superfornøyd med at vi skal pynte kaken!

Selv har jeg prøvd å rydde litt ut av flyttelasset jeg har tatt med meg fra mamma, men energien har ikke vært helt på topp. Så nå skal jeg rydde vekk mat, henge opp klær og mest sansynlig gå å legge meg! Er så trøtt og sliten..
God natt folkens! 33 uker i morgen!

 

A FATHER

 • Publisert 13.09.2011 @ 19:02 i Familie

"Any man can be a father.

                          It takes someone special to be a dad."Bare sånn i forbifarten så kan jeg tenke meg et par stykker som burde gruble litt over denne..

MY LOVE, TONY

 • Publisert 06.09.2011 @ 18:22 i Familie

 

 

LEKEDAG MED MIKAEL

 • Publisert 04.09.2011 @ 19:34 i Familie

Må starte med de beste bildene. Var ute å lekte her om dagen med Mikael, og se på de to øverste bildene!


"Jada pappa, jeg skal ta i mot deg, kom nå!"


Men så fant Mikael ut at pappa kom i full fart, så da var det best å bare springe avgårde så man ikke ble slått overenne! Jeg trodde alrdi jeg skulle klare å slutte å le altså!


Pappa måtte også prøve seg gjennom røret, men det var nok litt dårlig plass der ja..
Bygge sandslott!

Var ikke Mikael flink å ta i mot pappan sin? :D


TONY OG MIKAEL

 • Publisert 02.09.2011 @ 22:25 i Familie


Tony og Mikael<3

MIKAEL OG ADRIANA

 • Publisert 02.09.2011 @ 14:59 i Familie

Nå har Adriana vært sammen med meg og Mikael, og de har lekt kjempefint sammen. Var selvfølgelig litt kranglig over lekene, men det ordnet seg. Og både Adriana og Mikael forguder jo Mikke Mus, så Mikke Mus bamsen var det mye krangling over! 
Frokost til smårollingene!


Leke litt med biler i sofan


Adriana ville ta Mikael på nesen, men det hadde ikke han veldig lyst til


Kjærlighet ved første blikk?
Så fornøyd med Mikke Mus bamsen!

I LOVE YOU

 • Publisert 01.09.2011 @ 20:42 i Familie-Kine Mirjana<3

REAKSJONER PÅ MAT

 • Publisert 31.08.2011 @ 18:45 i Familie

Er egentli litt godt når jeg har hentet Mikael i barnehagen, for det er først da jeg gidder å gjøre noe i huset merkelig nok. Så nå har vi spist middag, vasket en maskin med klær og skal bagynne å rydde litt mer. I barnehagen fikk jeg sendt med hjem alt han hadde av klær og div, samt barnevognen siden de skal flytte barnehage nå. Veldig spent på hvordan den nye barnehagen ser ut, og hvordan han kommer til å trives der. Men det blir nok ikke noe problem, han er veldig flink å tilpasse seg, og kommer sikkert ikke til å tenke noe på det siden alle barna han har vært sammen med kommer til å gå der også. Fant ut i dag hva han reagerer på av mat, så i morgen skal vi prøve enda noe nytt for å se om det er mere. Fortsatt ett år til før han kan testes hos legen, så da fikk vi beskjed om å ta "hjemmetester". Det gir heldigvis ikke noe mer utslag enn et dobesøk, men det er jo like greit å vite hva han reagerer på så han slipper det. Akkurat nå ligger han på gulvet og leker med en gammel ballong og noen andre leker. Men ballongen er nok favoritten for tiden!

Noen andre som har problemer med å finne ut hva barna reagerer på?

-Kine Mirjana<3

BEGRAVELSEN

 • Publisert 29.08.2011 @ 19:31 i Familie

Da har jeg kommet hjem fra begravelsen, fått i meg middag og sitter å ser på Hellcats. Har fått flere meldinger etter R.I.P innlegget på hvem som er død og hva som har skjedd. Kort forklart er det altså min "inngiftede" oldemor som har gått bort. Selv kjente jeg henne ikke så alt for godt, men det var kona til morfars mor, så vi stilte opp for hennes del og resten av familien. Det værste var å se tanten min på 11 år da de senket kisten. Jeg kunne se hvor knust hun var, og det knuste meg. Mormoren hennes er død, og hun kommer aldri til å få møte henne igjen(med mindre det er et liv på andre siden). Hva skal man da si? Hun er kanskje bare 11 år, men hun skjønner at ikke "alt blir å gå bra". Å stå der å se henne så knust og ikke kunne hjelpe henne var helt grusomt..


//google

Finnes det en måte å trøste noen når deres nærmeste har gått bort?

-Kine Mirjana<3

R.I.P

 • Publisert 29.08.2011 @ 06:34 i Familie

We thought of you with love today.
But that is nothing new. 
We thought about you yesterday.
And the days before that too.
We think of you in silence.
We often speak you name.
Now all we have is memories.
And your picture in a frame.
Your memorie is our keepsake.
With wich we'll never part.
God has you in his keeping.
We have you in our heart.

<3 

KJÆRESTEKOS I BADEKARET

 • Publisert 28.08.2011 @ 23:11 i Familie

Tony har begynt å få vondt i ryggen, så da tok vi oss et varmt bad og koste oss litt. Nå sitter vi å ser på the fantastic four. Han skal tidlig på jobb i morgen, og jeg skal tidlig opp og i begravelse, så er nok ikke lenge før vi går å legger oss. Vet ikke hvor mye blogging det blir i morgen med tanke på at jeg skal i begravelse, men noe kommer det i alle fall i løpet av dagen. Kos dere resten av kvelden!


Elsker gutten min <3

-Kine Mirjana<3

BARBERSKUM-KRIG

 • Publisert 26.08.2011 @ 10:51 i Familie

Stod opp halv åtte og leverte Mikael i barnehagen, så dro jeg hjem og tenkte jeg skulle sove litt til. Men første knødde Tony sånn at det var umulig å sovne, når han hadde roet seg ned ringte mamma, og deretter våknet lillesnuppa.. Så ble ikke noe mer søvn på meg. Tony stod å barberte seg da jeg gikk inn på badet for å kle på meg. Først begynte han å tulle med meg, og peivet armen med barberskum etter meg. Så jeg hoppet unna også var det greit. Men så fant han ut at det var jo utrolig morsomt, så det enda med en stk meg liggende på badgulvet dekket i barberskum! Hadde faktisk planer om å ta bilde så dere fikk se, men siden jeg hadde "forsvart" meg var hendene dekket i barberskum, og jeg hadde mest bare lyst å springe i dusjen :P-Kine Mirjana<3

KJÆRESTETID

 • Publisert 25.08.2011 @ 21:27 i Familie

Er bare innom for å si i fra at jeg kommer sterkere tilbake i morgen! :) 
Mikael har hatt bursdagsselskap i hele dag og sluknet fortere enn noen gang! Så nå skal jeg og Tony bare se litt på tv, kose oss og ha litt kjærestetid rett og slett! <3 Har masse bilder å vise dere fra bursdagen, og mye å fortelle fra jordmor-timen.


Snakkes i morgen!

-Kine Mirjana<3

OPPKLARING

 • Publisert 25.08.2011 @ 11:09 i Familie

Har fått spørsmål om "vi" har nektet moren til Mikael å være sammen med ham på bursdagen sin, fordi det tydeligvis blir framstilt slik. Og nei, det har vi ikke! Hvorfor det blir antatt må være kun fordi Mikael er hjemme hos faren nå og ikke har mammahelg før i morgen. Det er forresten ikke noe "vi" i denne saken, det er kun Tony som kan ta slike bestemmelser. Og han har ikke nektet henne noe som helst, men har har heller ikke invitert henne på besøk hvis dere skjønner. Han har rett og slett ikke tenkt noe over det, og har ikke uttalt seg om saken på noen måter.


Pappasuss!<3

Mikael skal til moren sin i morgen, og da blir det sikkert kaker og gaver der og, så bekymre dere ikke for det :)

-Kine Mirjana<3

3 ÅRING I HUS!

 • Publisert 25.08.2011 @ 08:53 i Familie

Mikael har bursdag i dag, og fyller 3 hele år! Dere skulle sett hvor glad han var når jeg vekte han i dag og minte han på at han hadde bursdag, og hvor stolt han ble når han fikk ta med seg is og vannmelon i barnehagen! 


Storgutten<3


Viser hvor sterk han er!


3 år!


Var litt vanskelig det der med fingrene..


Så stolt!


"Lille" kjekkingen som har blitt så stor<3

-Kine Mirjana<3

MIKAEL BAKER KAKE

 • Publisert 24.08.2011 @ 18:52 i Familie

Mikael og jeg har nå bakt kake. Den står i ovnen nå, så tror ikke vi får tid å pynte den før det er leggetid, men da får vi bare stå opp litt tidligere i morgen og pynte den da.


Se så konsentrert!
Godt med kake! Godgutten<3

-Kine Mirjana<3

BURSDAG I MORGEN

 • Publisert 24.08.2011 @ 12:05 i Familie

For dere som har lagt merke til kategoriene over headeren jeg ordnet i går, så er jeg klar over at det mangler info på Mikael. Og det er rett og slett fordi jeg hadde planer om å skrive et nytt innlegg om ham i morgen når han har bursdag. Så da kommer det en side der og!

-Kine Mirjana<3

FAMILIEN

 • Publisert 23.08.2011 @ 13:17 i Familie

Mamma(Lena M. Andersen) var akkurat fylt atten da hun fødte meg, og jeg har i alle mine år bodd med henne. Det har vært et par menn i bildet, men hele veien har det vært oss to. Jeg og mamma har i hovedsak hatt mange fine år sammen, og jeg har få "vonde" minner fra barndommen. Hun har støttet meg, stilt opp for meg og prøvd å hjelpe meg så godt hun bare kan når jeg har truffet på problemer. Men slik som henne så er jeg ganske sta og liker ikke å bli fortalt hva jeg skal gjøre eller hvilke valg jeg skal ta. Alle feilene har jeg villet lære selv, og hun har nok sett meg ta mange valg som skjærer i en mors hjerte. Vi traff en vanskelig tid da mamma fikk lavt stoffskifte, og legene nektet å gi henne medisinen hun trengte for å bli bedre. Denne sommeren leste vi mye bøker og holdt oss på hytten i Efjorn fordi mamma ikke hadde energi lengere. Til slutt kom hun seg sørover til en spesialist på stoffskifte og fikk bekreftet at det var det som feilet henne, og den sommeren skulle hun egentlig ha vært innlagt på sykehuset fordi målingene var så dårlige. Men så fikk hun medisinen hun trengte, og da ble alt bedre.

Mamma og meg

Faren min har jeg ikke pratet med nå på fem-seks(?) år, forutenom da jeg fortalte han at jeg var gravid. Om jeg kommer til å ha kontakt med han framover kommer alt ann på om han dukker opp i dåpen til lillesnuppa eller ikke.

Så kom Kjell-Arne inn i bildet. I starten av hans og mammas forhold brydde jeg meg ikke så mye. Jeg tenkte at han drar vel fra oss i likhet med de andre, men sånn ble det ikke. Han ble der, og han "tok mamma fra meg". Jeg likte han ikke helt og leitet alltid etter noe feil med han. Etterhvert som tiden gikk ble jeg likegyldig. Men nå har Kjell-Arne vist seg å bli en stor del av livet mitt. Han er det nærmeste jeg har kommet en ordentlig far og jeg har blitt utrolig glad i den mannen. Han slipper alt han har hvis jeg trenger hjelp, og det er det en "far" skal gjøre. Av og til når jeg tenker på alt han har gjort for meg og hvordan har har tatt i mot meg som om jeg skulle vært hans egen datter, får jeg en tåre i øyet. Samtidig ser jeg hvor mye godt han har tatt med inn i den "lille" familien vår, og jeg kunne ikke ønsket en bedre mann for mamman min. Med han fulgte også to brødre, Raino og Rikkard.


Mamma, Kjell Arne og meg

Rikkard har bodd sammen med moren sin hele tiden, men nå har han flyttet nordover og bor sammen med mamma og Kjell-Arne mens han går skole i Narvik. Faktisk litt flaut å innrømme, men vet lite om Rikkard. Tror nok jeg kommer til å lære ham å kjenne bedre nå som han bor her nord.

Raino er litt av en skrue.. Mekker og sprayer, tattoverer og kjører bil. Vi har vel egentlig alltid kommet overens og har kunnet prate om alt mellom himmel og jord. Han har vært der når jeg har trengt ham, og jeg har vært der når han har trengt meg. Nå har han flyttet sørover, men gleder seg vist stort til å bli onkel. Forhåpentligvis kommer han nordover til julen, og da får han møte onkelungen sin! 


Raino, meg og Rikkard på tur

Har også 5 brødre til! Alle fra pappas side, To av de bor i Harstad og tre av de i Jessheim. De to eldste møtte jeg i feriene da jeg fortsatt hadde kontakt meg pappa. Are er den eldste og er bare måneder yngre enn meg. Vi kom godt overens og jeg husker enda vi sprang og lekte pókemon i hagen. Arvid er snart 13, og han ble desverre automatisk utestengt fra oss, fordi vi var så "store og tøffe, og lekte ikke med småbarn". Nickolai er nestemann, og han møtte jeg vel kanskje to ganger, han er nå 7 år. Stefan er 3 år og Alexander er 1 år. Stefan og Alexander møtte jeg for første gang i fjor da moren deres innviterte meg i dåpen til Alexander. Da hadde jeg ikke engang hørt at de var kommet til verden, så det var kjempekoselig å få innvitasjon fra henne.


Alle guttene til pappa

-Kine Mirjana<3

NUGATTI

 • Publisert 22.08.2011 @ 19:07 i Familie

Hentet Mikael i barnehgen i dag, og da jeg stod å hjalp han å kle på skoene så stryker han meg i håret også sier han; "Du..Du e så fin!" Og både jeg og barnehage tantene så på han og smilte "Aww..". Den gutten blir bare mer og mer lik faren, det er helt utrolig! Også tror faktisk aldri jeg har sett Mikael spise nugatti før, så når han ville ha det på kveldsmaten i kveld så gikk det greit. Og gud så nydelig og fin han er nå med sjokolade fra øre til øre!
Og den venstre streken der går veldig langt opp! Nugattigutten<3

-Kine Mirjana<3

MIKAEL BADER

 • Publisert 21.08.2011 @ 19:35 i Familie

Den effektive søndagen ble vist ikke så effektiv alikevel. Eller, alle andre har vært effektiv forutenom meg da. Skulle hjelpe til å vaske i huset, men ventet på at de skulle bli ferdige å rive og styre i kjelleren, og de har vel enda noe småpusk igjen, så får ikke startet før i morgen. Tony holder enda på der borte sammen med Kjell-Arne, og Mikael har vært sammen med han en stund. Hentet Mikael i ste, så nå sitter han i badekaret og leker med gravemaskinen, traktoren og båten. Han har fått kjøre masse traktor og gravemaskin med pappan i det siste, og er SÅ stolt!


Lillegutt som snart skal bli storebror koser seg i badekaret <3 

-Kine Mirjana<3

PIZZAKVELD

 • Publisert 20.08.2011 @ 23:46 i Familie

I dag laget Tony hjemmelaget pizza til middag/kvelds, og siden vi hadde litt for mye pizzabunn så laget han like greit to stykker også inviterte vi mamma, Kjell-Arne og Rikkard på mat. Og som lovet så kommer de alle sammen på bloggen! :D

I


Også får dere jo se stua i samme slengen! 

-Kine Mirjana<3

KOS OG KLEM

 • Publisert 17.08.2011 @ 09:47 i Familie

I går kom Mikael hjem, så vi spiste vi den fantastiske fiske-middagen jeg hadde laget, tok litt klesvask og fant ut at siden Mikael ikke har vært i barnehagen på flere dager så har han nok litt energi å bruke opp. Så da ble det en gåtur. Mikael sprang fram og tilbake i sikk-sakk halve veien, så siste biten måtte vi nesten dra han opp bakkene. Men da han så huset til "mor" fikk han litt energi tilbake. Da vi kom hjem var det ikke noe problem å få han i seng for å si det sånn, han sloknet nesten på sofan mens vi gikk gjennom posten. Og selv gikk vi i seng bare et par timer senere, spiste is på senga og sloknet begge to.


Er de ikke nydelige? <3

-Kine Mirjana<3

TEXAS MIDDAG I BILDER

 • Publisert 05.07.2011 @ 12:57 i Familie

I går inviterte familien fra Texas på middag ytterst i Kjeldebotn. Familien samlet seg og spiste masse god mat, tok mange bilder og hadde det koselig! Derfor ble det lite blogging i går også..

Bildene får tale for seg selv! 

-Kine Mirjana<3

PHOTO OF A LIFETIME

 • Publisert 07.06.2011 @ 21:23 i Familie

Favoritt bilde mitt i hele verdenMamma og meg <3

-Kine Mirjana<3

hits