SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Kan du legge ut bilder av leiligheten og plassen der dere bor? :-)
Ja, tenkte jeg skulle lage egne innlegg for det. Et med hvordan det ser ut til "vanlig" og et nå som vi holder på å pynte til jul. 

 

Er Mikael hos moren sin annenhver helg?
Spør henne.

 

Synes du stemor rollen er vanskelig, og hvordan synes Mikael det er?
I situasjonen man er i så er det vanskelig til tider ja. Men man må bare prøve å leve livet som normalt å tenke på hva som er best for ungene. Han i seg selv er en kjemeflott gutt og jeg har blitt veldig glad i han. Vanskelig å si hvordan Mikael syns det er, men han trives veldig godt hos oss og har det veldig bra. Smiler og ler som alle andre 4 år gamle gutter. 

 

Hvor mye tjener du på bloggen i mnd og hvor mange lesere har du?
Tjener ingenting, forutenom det jeg får sponset. Lesere er veldig forskjellig, alt fra 80-500

 

Skal dere gifte dere engang? :-)
Håper på det ja. Vi har pratet en del om det. Og han har spurt meg flere ganger, men har ingen særiøse planer, enda.


 

Hvordan "er det" å være stemamma, og selv ha en jente?
I begynnelsen var det litt rart. Hun er jo min første og eneste, så jeg ville jo kunne bruke all tiden min på henne. Men det gikk fint, og det var bare om å prøve å balansere det best mulig for at ingen skulle føle seg tilsidesatt. Hadde dårlig samvittighet en stund, helt til noen sa det at det var helt normalt å føle det slik. Ikke fordi jeg ikke ville være sammen med han, men han hadde jo også fått være "alene" med foreldrene sine når han var født. Men det har aldri vært noen problem, og nå prøver jeg bare å utnytte helgene vi har bare henne best mulig. Også er vi flinke til å prate sammen (jeg og faren til ungene) sånn at vi ikke behandler den forskjellig eller at de skal ha forskjellige regler osv. Blir litt forskjell pga alderen, men regner med dere skjønner hva jeg mener. De skal begge føle seg like ønsket og elsket.

 

Visste du om sønnen til kjæresten din før dere ble sammen?
Ja. Jeg var ny i bygda, men situasjonen han var i fikk jeg høre om før jeg i det hele tatt hadde møtt han. Så viste om både Mikael og resten av "familien" lenge før jeg viste om Tony.

 

Var Mirjana planlagt?
Både og. Har alltid hatt lyst på barn, og har sagt siden jeg var 7-8 år eller noe sånt at jeg skulle få en jente, og hun skulle hete Mirjana. Men at hun skulle komme når hun kom var ikke planlagt, så nei. 

 

Hvor fikk dere navnet hennes ifra? (synes forresten det er heeeelt nydelig!!!)
Tusen takk! Hun er oppkalt etter meg som har det som mellomnavn. Jeg har fått det fra jordmoren som tok i mot meg. Og jeg fant ut for bare et par mnd siden at selve navnet er fra Bulgaria. 

 

Kunne du selv tenke deg å gifte deg?
Ja, med tiden. Eneste kravet jeg har er å få "drømmekjolen". Så blir nok ikke noe giftemål før jeg føler at jeg kan ta meg råd til den. Og selvfølgelig drømmemannen da!

 

Hva må du gjøre for å selv føle deg skikkelig fresh på en hektisk hverdag? :)
Er ikke lett å føle seg "fresh" med full jobb, mann og to barn, venner og familie og et hus som skal ryddes og vaskes nei. Men Når jeg har fri fra jobb drar jeg gjerne på kafe eller noe og pynter meg litt med noe annet enn de svarte arbeisklærne og bruker litt ekstra tid på hår og sminke. Annet enn det synes jeg det er kjempedeilig når huset er ryddig og rent. Da tar jeg meg en lang og god dusj/bad, ansiktsmaske og andre småting som går ant å gjøre hjemme. 

 

Hvordan reagerte samboeren din på at han skulle få enda ett barn? 
Har skrevet et innlegg om det HER. Men kort fortalt så var det så klart et "sjokk" der og da, men han tok det veldig fint! Og jeg var veldig lettet etter jeg hadde pratet med han og så hvor fint han faktisk tok det. 

 

Hvordan er det å være mamma?
Det er det beste som har hendt meg. Aner ikke hva jeg gjorde med livet før jeg fikk henne. Er så klart dager som er slitsomme, men det er så absolutt verdt det! 

 

Hva er dine interesser?
Sang mye før, men nå er det for det meste bare nattasanger til Mirjana. Har ikke "tid" til interesser.. 
Drømme reisemål?
Til Portugal å besøke farmor og farfar. 

 

Beste ferieplass ?
Thailand eller Venezuela. 

 

Beste ferie minne ?
Venezuela. Elsket folkene der.

 

Kan du vise all sminken din i bilder ?
All sminken?! Hehe.. Har en god del sminke, men dere kan få se det jeg bruker til vanlig. 
 

Hvilke språk snakker du ?
Norsk, engelsk, litt spansk.. Også kan vel de fleste sånn høvelig grei svensk, og veldig dårlig dansk. 

 

Hvordan var ditt første kyss ?
Det første ordentlige var nok helt utrolig kleint og perfekt. Hehe. Sommerfugler i magen og hele greia. 

 

Beste hud produkter ?
Aner ikke. Har veldig dårlig hud, og har enda ikke funnet noen hud produkter som jeg er fornøyd med.. 

 

Hvor ofte spiser du noe usunt ?
Sånn ca hver dag.. 

 

Tenker du over hva du spiser ?
Både og. Til tider er jeg veldig flink på det, men knekker fort. Men det er som regel bare etter ungene har lagt seg. Til middag og sånt prøver vi å spise så sunt som mulig. 

 

Ka syns du om at han Bjørn e bestefaren t ho mirjana?
Tony har ikke hatt kontakt med Bjørn mens vi har vært sammen, så har aldri tenkt noe over at han er bestefaren. Har aldri ordentlig møtt han eller hatt en samtale med han heller. Sånn som situasjonen er nå så har bare Mirjana en bestefar, og det er Kjell Arne, stefaren min. Syns å si det, men vi er heldige som har Kjell Arne som stiller opp!

 

Syns du å tony gjør en bra jobb m bægge ongan, men d må være slitsomt å ha mora t mikael på nakken hele tia. Kordan kommer dåkker dåkker jænnom d?
Tusen takk først og fremst! Synes det blir litt feil å svare på noe sånt her på bloggen, men jeg kan si så mye som at vi gjør bare det vi mener er det beste for ungene. 

 


2 kommentarer

hobbyfotograf

(Publisert 26.11.2012 @ 22:42)

kjempe bra svart :)

Kine Mirjana

(Publisert 26.11.2012 @ 22:56)

hobbyfotograf: Takk :))

Skriv en ny kommentar

hits