TILBAKE IGJEN + HELGEN

Jaja, da var man tilbake igjen etter en fin liten pause! Har kost oss masse i helgen og vært sammen med mormoren og morfaren til lillesnuppa. Spist utrolig god mat, bakt litt brownies, vært ute å kjørt litt scooter(ikke Mirjana vel og merke, bare jeg) og slappet masse av. Det har heldigvis vært fin temperatur ute, så Mirjana har sovet masse ute i vognen i helgen. 

Nå er det bare dager igjen til hun er 4 mnd. Helt sykt å tenke på! Nå har hun fått mat, rein bleie og ligger på gulvet og prater og lager rare, men søte lyder. Og enda hun ligger midt mellom meg og tv'en så ser hun på meg i stedet for tv'en. Mammadalt ja. Okei, nå gikk det over til roping og hyling, ikke små søte lyder.. 

Vi badet i går kveld, og etterpå skulle jeg bruke litt pudder i halsen på henne. Skulle bare ta bittelitt og være veldig forsiktig siden hullene var så store, men jah.. Det gikk sånn her:
Koser seg med Sophie hos mommo

Har fått veldig mange spørsmål i løpet av helgen, så skal svare på de nå. Har dere flere spørsmål så spør i >DETTE< innlegget

Husk at dere kan følge bloggen min ved å gå inn >HER< eller trykke på "sidebaren". Legg igjen link til siden deres så skal jeg like den og!

Hva har dere gjort i helgen?

4 kommentarer

♥SiljeMerethe - TobarnsMor ♥

(Publisert 05.03.2012 @ 12:52)

gøyalt bilde :P

er typisk det derre med pudderet da xD

Mamma til Tobias

(Publisert 05.03.2012 @ 15:07)

Godt å ha deg tilbake vennen :D nydelige snuppa de:D i hekga har jeg vert på legevakten ellers har jeg bare vert hjemme.. :)

Mamma Veronica

(Publisert 05.03.2012 @ 20:36)

Fine bilder :) :) Bra du er tilbake igjen da :)

Ser ut som dere har hatt en koselig helg :)

mariellrones

(Publisert 05.03.2012 @ 20:36)

Trur vi trygt kan si at du bomma litt med pudderet ;) hehe

Skriv en ny kommentar

hits