JORDMOR TIMEN

Var hos jormor i dag på sjekk. Fra nå av skal jeg dra annen hver uke for å passe på at snuppa ikke snur seg feil vei og slike ting. Hun lå i alle fall rette veien nå, det var det ingen tvil om. Jordmoren kunne tydelig kjenne to føtter oppe med ribbeina mine, og hodet lå nedover slik det skulle, men hadde ikke festet seg. Og det skal det vist ikke gjøre på en god stund heller. Hun sa at sjansene for at hun snur seg motsatt vei nå er ganske små, men man vet jo aldri. 
Jeg vokste på en perfekt linje, og det gjorde snuppa og. Så alt stod fint til med oss begge! Har bare gått opp 1kg siden sist, som vil si at jeg i løpet av hele svangerskapet har gått opp 11 kg til nå. Så "perfekt" vekt hadde vi også. Hjerteslagene hennes var veldig kraftig og tydelige og lå på rundt 140. Herligste lyden i verden <3

Etterpå var jeg å spiste frokost med Sandra og Kristine og pratet en stund, kjempekoselig! Hentet Mikael i barnehagen, vært hjemme hos mamma å hentet ned play station 1 og nintendo 64! Har spilt litt på PS1, og er redd for at det kan bli en kraftig scenebetennelse i venstre tommel hvis jeg skal fortsette å spille.. Blir litt ivrig så trykker alt jeg klarer på de stakkars knappene.Random, men se den nydelige fargen på det huset her! Ikke helt min stil altså, så personlig håper jeg det skal males! :P

Hvordan har din dag vært? Og hva syns du om fargen på huset?


4 kommentarer

Min vei til målet.

(Publisert 22.09.2011 @ 19:58)

så godt å høre at alt er bra da :)

Kine Mirjana

(Publisert 22.09.2011 @ 19:59)

minveitilbake: Jo takk, det syns jeg og :)

sindyblog

(Publisert 22.09.2011 @ 20:07)

oi du har lagt veldig nærmt gjennomsnittsstreken hele veien hehe :) morsomt.. Bra at alt ser fint ut, og at du nå begynner med tettere kontroller ! Jeg skal visst begynne å gå hver 14 dag fra uke 35.. :)

Kine Mirjana

(Publisert 22.09.2011 @ 20:51)

sindyblog: Ja utrolig nok! :)

På 3d ultralyden fikk jeg beskjed om at babyen var noen titalls, eller hundretalls gram under streken(husker ikke helt hvilken av delene), men det er vist blitt mindre og mindre vanlig nå til dags! Så han mente hun kom til å være rett over 3000 gram når hun ble født, og det er jo kjempeflott! Vil ikke ha henne for liten, men heller ikke for stor! :P Hun skal jo tross alt ut av meg, så syns det går helt fint om hun holder seg rett over 3000 gram ;)

Bra at man får kontroll så ofte egentlig, men syns man kunne hatt ultralyd litt oftere :D

Skriv en ny kommentar

hits