KINE MIRJANA

  • Publisert 23.08.2011 @ 13:16 i Meg

 

Mitt fulle navn er da Kine Mirjana Klaussen Andersen. Jeg ble født 24. juni 1992 en onsdagskveld.
Navnet Kine fikk jeg rett og slett fordi mamma syntes navnet var fint, det var enkelt og ikke så altfor populært. Mirjana var navnet på jordmoren min, og mamma syntes det passet veldig fint som mellomnavn etter Kine. Klaussen er etternavnet til faren min, og Andersen er etternavnet til mamma. Det "originale" navnet er vel egentlig Antilla, men ble "fornorsket" da oldefar kom til Norge slik som jeg har skjønt det.

 Mamma og jeg flyttet mye, men i årene jeg har gått skole så har vi for det meste bare flyttet innenfor Narvik området. Det har vært vanskelig å tilpasse seg fra plass til plass, og venner har kommet og gått. Det eneste som plager meg med flyttingen er dette med venner. De fleste har noen, eller i alle fall èn venn de har vokst opp sammen med og har hatt hele livet. Jeg hadde forskjellige venner fra plass til plass og vente meg fort til å "bytte ut" vennene jeg hadde fra den forrige plassen til nye venner på den nye plassen. Det har jeg slitt med opp gjennom årene, for de vennene som ble ved min side dyttet jeg nok litt fra meg etter en stund, for var det ikke på tide å bytte de ut?

 

 

 

Mamma og tante ble de beste vennene jeg hadde. Mamma prøvde å være venninnen min og jeg vet jeg kunne pratet med henne om alt, men hun var jo tross alt mammaen min, så da gikk jeg ofte til tante. De fleste vil nok si at jeg har hatt en streng oppvekst, men ikke en vond for all del! Jeg gjorde mere husarbeid enn andre på min alder og hadde flere regler. Til tider "hatet" jeg mamma for det, men jeg ser hvor mye det har hjulpet meg i ettertid så er faktisk utrolig takknemmelig for det nå. 

  

Jeg har i følge familien alltid vært en sprudlende og glad jente med godt humør og mye energi. Etter hvert som jeg vokste opp fikk jeg bein i nesa og var ikke redd for å si det jeg mente. Har vært ærlig hele veien og har alltid likt musikk. Turnet i flere år og spilte fotball fram til jeg fikk en skade i foten som enda ingen har funnet ut hva er. (Hovner opp på innersiden av fotbladet når jeg jogger, springer eller sparker i en ball) Sang i barnekor fra 1. til 6. klasse, og da jeg begynte på ungdomsskolen sang jeg en del hos Linda. Det var først når jeg kom dit at jeg begynte å finne stemmen min og virkelig begynte å synge. Fikk også min første jobb da jeg var 15, og har jobbet i alle år siden da.

 

 

Da veiskillet kom på ungdomsskolen og jeg skulle finne ut hva jeg ville bli og hvilken linje jeg skulle gå på videregående var det ikke så lett som jeg hadde trodd. I alle år hadde jeg villet bli lege, dyrlege, advokat, sanger.. you name it! Falt til slutt på valget ved å gå musikklinja. Flyttet hjemmefra, forlovet meg og trodde at nå var jeg blitt voksen! Jeg trodde musikklinja kom til å bli lett, og at man sang seg gjennom dagene. Der tok jeg virkelig feil! Musikklinja var det samme som å gå allmenn, bare at man hadde enda flere timer i uka! Met var mye teoretisk og jeg begynte nå å få problemer med halsen. Forlovelsen ble brutt, jeg gikk til psykolog og jeg fjernet mandlene.

 
 

Tony kom inn i livet mitt da jeg gikk 3. året på vgs. På skolen hadde karakterene sunket kraftig pga. mangel på vurderingsgrunnlag siden jeg hadde så mye fravær. Vi trodde det kom til å bli bedre etter jeg fjernet mandlene, men det ble ikke noe merkbar forandring. Tony var veldig flink og støttende når det kom til skolen, og kommenterte ofte at han syntes jeg gjorde en god jobb med å gå skole og samtidig jobbe såpass mye ved siden av. Rett før skolegangen var over fikk jeg vite at jeg var gravid. Det gikk tusen tanker i hodet mitt, men abort var aldri et alternativ. Det var blitt slutt med meg og Tony to-tre måneder tidligere, og jeg fant ut at de få ukene som var igjen måtte jeg konsentrere meg om skolen slik at jeg fikk karakterer i alle fag. Jeg kom ikke ut av videregående med de karakterene familien eller jeg selv hadde forventet rett og slett fordi jeg var for mye syk, men jeg klarte det, for lillesnuppa sin skyld! Var også edru-russ dette året, og tok lappen i januar 2011

 

 

Nå er jeg og Tony sammen igjen, han har en gutt på 3 år fra før av som bor hos han fast, vi venter ei lita prinsesse 4. november, og jeg er rett og slett lykkelig som aldri før!

Har også valgt å ikke skrive om visse deler av livet mitt på bloggen fordi at de sterkeste tingene jeg har opplevd i livet føler jeg ikke er noe hele bloggverden trenger å vite. 

Sjekk linkene over headeren for å lese om graviditeten, reaksjoner, barnefaren osv.

 

-Kine Mirjana<3

9 kommentarer

Kristine

(Publisert 23.08.2011 @ 14:40)

Utrolig bra skrevet innlegg jenta mi! <3

Du er sterk <3

Kine Mirjana

(Publisert 23.08.2011 @ 14:43)

Kristine: Takk<3

guroha

(Publisert 23.08.2011 @ 20:20)

sterkt

Kine

(Publisert 16.10.2011 @ 16:03)

Hei :) æ kjente igjen "Kine Mirjana" med en gang æ så det sto her, og etter å ha tenkt litt så huske æ at vi gikk i klasse ilag på Hagebyen i Harstad :D Vi va ganske mykkje sammen, og æ savna dæ når du fløtta, det huske æ godt :) Æ heite btw Kine, æ også :)

Kine Mirjana

(Publisert 16.10.2011 @ 16:20)

Kine: Ja huske æ gikk under navnet Mirjana og ikke Kine når æ bodde i Harstad siden det va så mange som hete Kine, så kem av Kine'en e du da? :P

Va kjedelig å flytte derifra ja, og når man gikk i 2-3 klasse så va det jo ikke bare bare å holde kontakten med folk heller..

Kine

(Publisert 16.10.2011 @ 16:28)

Æ bodde på sama :) Kine Marit Danielsen! Trur du og mordi kom og besøkte oss ei stund etter dåkker hva fløtta. Nu bor æ i etg. over brorn til kjæresten din :) liiiiten verden

Kine Mirjana

(Publisert 16.10.2011 @ 16:36)

Kine: Du bodde ikke tilfeldigvis i et gult hus da? :P

Gjør du det? :) Så koselig! Da må vi jo treffes en gang :D

Kine

(Publisert 16.10.2011 @ 16:41)

Joda, æ bodde i et gult hus :) Ja, det må vi :D

Kine Mirjana

(Publisert 16.10.2011 @ 18:13)

Kine: Ja huske dæ godt!

Så bildet ditt, kom mange gode minna fram da! :D

Skriv en ny kommentar

hits